Přejít k hlavnímu obsahu

Nová tropická mapa Breeze se konečně ukázala v plné kráse! Kdy si ji budeme moct zahrát?

23. 4. 2021 | 18:59 VALORANT
Nejnovější tropická mapa Breeze je téměř tady a hráči ji budou mít k dispozici již za několik dní! Uniklé informace i oficiální teasery se skutečně naplnily a fanouškům se opravdu dostane arény v podobě propracovaného tropického ráje. Kromě nového detailního videa, jež nás provede po Karibiku, navíc víme, kdy tuto unikátní mapu také poprvé uvidíme na esportové scéně!
Nová mapa Breeze
Nová mapa Breeze
Zdroj: Riot Games

UPDATE: Nová karibská mapa Breeze byla oficiálně plně odhalena a můžeme se na ni těšit již 27. dubna! Tropický ráj hráčům nabídne opravdu komplexní a propracovanou arénu s neomezenými možnostmi a především obrovským důrazem na obří otevřené prostory. Snipeři však na Breeze nebudou jediní hráči, kteří mohou prokázat své schopnosti, každý z agentů si zde totiž údajně přijde na to své! Fanoušci esportu si však ještě měsíc počkají, Breeze na profesionální scéně debutuje až 24. května na VCT Masters v Reykjavíku!


VALORANT všem svým fanouškům umožnil nahlédnout na první ukázky z pravděpodobně nejnovější plánované mapy nesoucí název Breeze. Zpočátku se jednalo o nechtěné publikování, když se na internetu objevily tři obrázky s tématikou tropického ostrova, které bylo však krátce nato staženo. Riot se obratem o nešťastně vzniklou situaci postaral a v současné době jsou tyto původně uniklé snímky již oficiálně k dispozici na sociálních sítích.

Vše opravdu poukazuje na skutečnost, že se jedná o plánovanou novou mapu lokalizovanou kdesi v tropech. Na obrázcích můžeme sledovat moře a klidné pláže, ale i unikátní kamenný oblouk s průchody, které nepochybně spojují klíčové body na mapě. Na vietnamské facebookové VALORANT stránce navíc ještě uniklo krátké video, které nám umožňuje nahlédnout na zdánlivě klidnou slunečnou pláž, kde je však znenadání slyšet střelba a výbuchy.

O mapě s tropickou tématikou se spekuluje již nějakou dobu, jelikož se objevovala různá vodítka, leaky, tématická hudba, a také k tomuto výsledku vybízel výběr tropických předmětů z posledního battlepassu. Prozatím sice nevíme datum vydání, ani další podrobné informace, ale vzhledem k tomu, že se Akt 2 rapidně chýlí ke konci, novinky můžeme patrně očekávat již brzy. Breeze by tak do hry konečně přinesl osvěžení v podobě mapy z prostředí, které VALORANT doposud postrádal!