Přejít k hlavnímu obsahu

Nová, zcela unikátní hra The Cycle je zdarma na Epic Launcheru

22. 3. 2020 | 08:00 Všechny hry
Pokud vás v poslední době přestala bavit každá Battle Royale, karetní, FPS, MMORPG nebo snad úplně jiná hra, na Epic Games Launcheru můžete najít řešení této situace. Tím je naprosto jedinečný titul The Cycle, který se zatím nachází ve své Early Access fázi. Pojďme si tuhle novinku krátce představit.
The Cycle
The Cycle

The Cycle se řadí do žánru "PvEvP Competitive Quest Shooter", což je vlastně mnoho módů smíchaných dohromady, a právě proto je hra tak unikátní a jedinečná. Najdeme zde prvky PvP a Battle Royale, při kterých hrajete proti ostatním hráčům a snažíte se přežít jako poslední, ale také PvE, tudíž spojení hráčů bojujících proti počítači, v tomhle případě proti různým monstrům a nebezpečným příšerám. 

Každý zápas se hraje ve dvaceti lidech na vzdálené planetě Fortuna III, a to ve třech módech, na které si zvykla už asi většina hráčů Battle Royale her - Solo, Duo a Squad. Cílem každého družstva je splnit do dvaceti minut, po kterých hra končí, všechny kontrakty (specifické úkoly), a následně opustit planetu dříve, než vyprší čas. Je jasné, že to nebude tak jednoduché, jako to vypadá. Ve hře vás budou otravovat a zkoušet zabít nejen vaši soupeři, kteří chtějí vyhrát stejně jako vy, ale i původní obyvatelé této planety, o kterých už jsme se zmínili výše. Nejvíce vám hru nejspíš objasní trailer, který najdete níže.

Tak co na to zatím říkáte? Líbí se vám koncept této novinky? Hru si můžete stáhnout na Epic Games Launcheru, a to zcela zdarma. Pokud vám nestačil jeden trailer, níže najdete i gameplay záznam ze hry.

V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.