Přejít k hlavnímu obsahu

Nováček Nemesis oficiálně novým midlanerem Fnatic

29. 11. 2018 | 19:00 League of Legends
Přestup potvrzen! Fnatic znovu sází na neokoukané jméno a na midlane představuje mladého slovinského midlanera Nemesise.
Fnatic Nemesis
Fnatic Nemesis

Ztráta Capse byla pro drtivou většinu fanoušků Fnatic obrovským překvapením a příchod Nemesise lze považovat za velmi odvážný. Celkově pátým midlanerem Fnatic LoL týmu se stane Tim "Nemesis" Lipovšek, který v letošní sezóně oblékal dres španělských MAD Lions, se kterými vyhrál i poslední sezónu European Masters. V novém působišti ho čeká velká výzva, protože Caps byl v uplynulém roce vůbec nejlepším hráčem z evropské nejvyšší ligy. Po jeho boku budou však hráči nadstandartních kvalit, díky nimž bude moci naplno roztáhnout křídla a ukázat co v něm je. 

Fnatic měl pod sebou historicky nejlepší evropské sestavy a mám velké štěstí, že mohu být součástí této legendární organizace. Lepší místo pro začátek mé kariéry na nejvyšší evropské úrovni si snad ani neumím představit. Bude pro mě velkou výhodou, že se přidám k fungujícímu týmu a sestavě, ale jdu do toho s respektem, protože se musím rychle adaptovat, abych tým svou aklimatizací nezpomaloval. Už se strašně těším na shledání s mými novými spoluhráči a na to, až společně začneme trénovat.

Sestava Fnatic pro rok 2019

 Belgie Gabriël "Bwipo" Rau - Top
 Dánsko Mads "Broxah" Brock-Pedersen - Jungle
 Slovinsko Tim "Nemesis" Lipovšek - Mid
 Švédsko Martin "Rekkles" Larsson - AD Carry
 Bulharsko Zdravets "Hylissang" Galabov - Support

Zdroj: fnatic.com
Štítky: LEC, fnatic