Přejít k hlavnímu obsahu

Nové informace o netrpělivě očekávané FIFA 21 – FUT Trailer, gameplay trailer

10. 8. 2020 | 18:05 EA SPORTS FC 24
Určitě se již nemůžete dočkat nového ročníku oblíbeného fotbalového simulátoru. Přinášíme vám kopu novinek – první trailery z FUT, gameplaye, vzhled obalu a to není zdaleka vše.
FIFA 21
FIFA 21

FUT Trailer

Dlouho očekávaný trailer na nejhranější FIFA mód je konečně tady! Už dříve jsme se dozvěděli, že ve hře budeme moci do svého týmu postavit bývalé hvězdy jako je Xavi nebo náš nejúspěšnější brankář Petr Čech, ale dočkáme se teď představení dalších legendárních hráčů?

Gameplay trailer

Na první gameplay trailer se můžete podívat níže, nás rozhodně nezklamal.

FIFA21 trailer

Kylian Mbappe nás s přáteli uvede do nové hry v oficiálním traileru.

Co nám trailer prozrazuje?

Existenci FUT co-op módu. Není ještě přesně známo, jak bude fungovat, ale nemůžeme se dočkat, až se postavíme našim soupeřům bok po boku s kamarády.

Obal hry

Tváří FIFA 21 se stal Kylian Mbappe.

Cover

Trailer na přechod na nové generace konzolí

Už samotný název traileru, "Feel Next Level", pravděpodobně naznačuje, že další hry, které tato společnost vyvine, budou lokalizované na nové konzole Playstation 5 a Xbox Series X.

Dále také EA Sports na svém Twitteru zveřejnili, že pokud si FIFA2 1 zakoupíte na Playstation 4 nebo Xbox One, budete mít přechod na novější modely těchto konzolí zdarma.

FIFA 21 si nyní můžete předobjednat

Pokud si hru chcete předplatit, můžete to nyní učinit. Dostanete tak v budoucnu i několikadenní předběžný přístup a mnoho dalších výhod.

výhody

Volta

Režim Volta, představený v loňské FIFA 20, přináší do hry klasický pouliční fotbálek. Bohužel minulý ročník byl pro většinu zklamáním. Letos má tento mód lehce arkádový nádech a právě tak by snad mohl najít své fanoušky.

Grafika

Ještě jsme neviděli dost, abychom mohli posoudit, jak přesně bude nová FIFA vypadat, ale můžeme to alespoň přibližně odhadnout podle toho, jak vypadal letošní ročník.

Můžeme s jistotou říct, že FIFA 20 měla grafiku přinejmenším dobrou. Z velké části také díky enginu Frostbite 3. Ten byl původně vyvinutý hlavně pro Battlefield a další střílečky z první osoby. Pokud bude tento engine použitý i ve FIFA 21, grafika nás rozhodně nezklame.