Přejít k hlavnímu obsahu

Nové řady herních notebooků MSI – to nejlepší na trhu

27. 5. 2020 | 01:30 Všechny hry
Přední světová herní značka MSI přichází se dvěma novými řadami herních notebooků – GE Raider a GS Stealth. Pyšní se grafickými kartami NVIDIA GeForce RTX SUPER, které, stejně jako osmijádrové procesory Intel Core i9 desáté generace, představují absolutní špičky svých kategorií a zaručují bezchybný chod všech moderních her.
MSI Raider & Stealth
MSI Raider & Stealth

NVIDIA GeForce RTX SUPER Series

Grafické karty nové řady SUPER vám díky většímu počtu jader a vyšším frekvenci zaručuje SUPER výkon oproti GPU předchozí generace. Sledujte, jak vaše hry ožívají díky SUPER ray-tracingu, který dokonale vykresluje stíny, odrazy a osvětlení. Tensor jádra SUPER rychle zpracovávají výpočty umělé inteligence. Díky SUPER rychlejším pamětem, vylepšením výkonu a technologiím zpracování obrazu se z těchto GPU stává SUPER zbraň ve hře. Získejte své SUPER síly!

  • Deep Learning Super Sampling 2.0 - DLSS 2.0 využívá Tensor jádra, která jsou na RTX GPU dedikována pro výpočty umělé inteligence. Jde o vylepšenou neuronovou síť pro deep learning, která zvyšuje počty snímků za sekundu a zajišťuje skvěle vypadající ostrý obraz. Dodá potřebnou rezervu ve výkonu, kterou lze využít pro maximální nastavení ray tracingových efektů, vyšší rozlišení a prodloužení provozu na baterii až o 20%.
  • Dynamic boost - Inteligentně a automaticky vyvažuje výkon grafické karty a procesoru na základě jednotlivých snímků, čímž zvyšuje celkový výkon ve hrách. Dynamické zrychlení je automatické, adaptivní a vždy pracuje na zvýšení výkonu celého systému bez nárůstu spotřeby. 
  • Advanced Optimus - Přelomová inovace přináší delší provoz na baterii a ničím nerušený zážitek ze hraní bez trhání díky technologii NVIDIA G-SYNC. Advanced Optimus určuje, která GPU vykresluje obraz a v pravý čas inteligentně vybírá vhodnou GPU podle typu pracovní zátěže bez nutnosti restartovat celý systém.
GPU+CPU

Postoj a styl

Kromě skvělých parametrů se mohou řady GS Stealth a GE Raider pochlubit i skvělým designem. GS66 Stealth získal svým minimalistickým vzhledem prestižní ocenění iF Design Award 2020 a Red Dot Award 2020. GE66 Raider získal Red Dot Award 2020. Notebooky MSI nabízejí sofistikovaná a kvalitní řešení a přizpůsobují se osobnímu stylu moderního hráče.

Design

Prostě třída

Řada GS je kombinací mobility, výkonu a třídy. Je vybaven špičkovým výkonem uvnitř nízkoprofilové, tenké a lehké šasi. Prodloužená výdrž baterie posune hraní her na další úroveň. Notebooky GS Stealth můžete zakoupit zde.

GS Stealth

Zrozen z dračí krve

Série GE se zrodila pro nadšené hráče. Ať už jste na LAN párty nebo na jiných akcích, řada GE jistě upoutá pozornost. Kromě toho, že poskytuje maximální výkon, je to první řada, která má na své šasi světelné RGB efekty. Modely této série jsou k dispozici zde.

GE Raider

Pro více informací o jednotlivých modelech řady GS Stealth můžete navštívit oficiální stránky společnosti MSI zde. Pokud Vás více zaujaly produkty GE Raider, bližší popis naleznete zde.

Zdroj: msi.com
Štítky: MSI, notebook