Přejít k hlavnímu obsahu

Nově vzniklou organizaci Guild Esports sponzoruje sám David Beckham

2. 7. 2020 | 19:11 Všechny hry
David Beckham vstupuje na pole esportu! Samozřejmě ne jako hráč, ale jako jeden z hlavních partnerů nově vzniklé ambiciózní organizace - Guild Esports. Soutěžit bude nejen ve FIFA 20, ale do budoucna plánuje i sekce ve hrách jako je Rocket League a Fortnite.
David Beckham
David Beckham

Už není nic zvláštního, když se známý fotbalový hráči světového rozměru podílí na esportu. Můžeme je vidět popularizovat elektronický sport (nejčastěji FIFU) v mediích, zakládat vlastní organizace, jako úřadující mistr světa Antoine Griezmann nebo český zástupce Jakub Jankto, anebo některé z organizací finančně podporovat. Ale těžko budeme hledat legendárnějšího fotbalistu, než je David Beckham, který nyní stojí za nově vzniklou organizací Guild Esports.

Twitterová stránka Guild Esports byla spuštěna 25. června a odhalila základní smysl organizace - objevit a rozvinout talentované hráče pomocí akademické struktury. Hlavní sídlo najdeme v hlavním městě Beckhemovy domoviny, Londýně.

Během své kariéry jsem měl to štěstí pracovat s mnoha skvělými hráči a vím, jaký zápal pro hru a vášeň vyžaduje hraní na té nejvyšší úrovni. Také si uvědomuji, že stejné vlastnosti můžeme hledat i v esportovcích a s Guild Esports chceme pro tyto hráče nastavit nové standardy a podpořit je. Skrze náš akademický systém doufáme v povzbuzení a podpoření mladých hráčů,

vyjádřil se k tématu David Beckham.

Beckhamova hlavní role v projektu je vyvinout a aplikovat koučovací program pro hráče. Také pro ně bude samozřejmě velkou inspirací.

Očekává se, že svá první utkání odehrají hráči v dresech organizace Guild Esports na podzim tohoto roku a my už se nemůžeme dočkat, až uvidíme, co si pro nás hráči pod křídly Davida Beckhama připravují!