Přejít k hlavnímu obsahu

Novinkou PLAYzone Shopu je merch streamera Mikena

21. 11. 2019 | 00:26 Všechny hry
Michael "Miken" Turský si během několika let esportové kariéry prošel kompetitivním hraním celé řady titulů, jeho současným hlavním zaměřením je ale streamování.
Miken
Miken

Michael 'Miken' Turský si na semi-pro úrovni zahrál StarCraft II a Overwatch v barvách eSuby, v H1Z1 byl dokonce profíkem, který reprezentoval zahraniční organizace. To je ovšem minulostí, stejně jako pokus o uchycení se na Apex Legends scéně, kde začátkem letošního roku působil v NAGANO1998, jednom z nejlepších týmu bez organizace na světě. Nyní je pro něj číslem jedna streamování, s čímž jdou ruku v ruce další aktivity.

Mikena je možné potkat takřka na každé domácí herní akci, nově také v jeho vlastní kolekci merchandise, kterou jsme vypustili na našem PLAYzone Shopu. V nabídce najdete dva kusy oblečení v ryzí černé barvě s písmenem M. Tričko ani mikinu se tak díky jednoduchosti provedení nemusíte bát nosit na každodenní bázi.

Tričko je v prodeji za 349 Kč, mikinu zakoupíte za 799 Kč. Oba produkty máme na skladě připraveny k odeslání právě včas, před vánočním shonem. Na výběr máte z celé škály velikostí od S až po XXL.

Miken
Štítky: Miken, PLAYzone Shop
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.