Přejít k hlavnímu obsahu

Nový mód 50 vs. 50 odložen

19. 10. 2018 | 20:00 PUBG: Battlegrounds
Nový event ve formátu 50 vs. 50 pod názvem "Platoon Mode", na který se spousta hráčů těšila, si dnes bohužel nezahrajeme. Jeho start se odkládá na dobu neurčitou.
pubg platoon
pubg platoon

Dva týmy po 50 hráčích, které jsou rozděleny do pěti desetičlenných družstev, proti sobě bojují na mapě Erangel s jinak normálními pravidly, jediným rozdílem je vypnutý friendly fire. Hráče vašeho Platoonu, jak se dvěma padesátičlenným týmům přezdívá, uvidíte na minimapě jako modrou tečku. Stejná tečka se bude zobrazovat nad hlavami vašich spoluhráčů.

Podobný mód jsme mohli vidět i v oblíbeném Fortnite, avšak s mnoha podstatnými změnami. Sklidí Platoon Mode stejný úspěch, jako u jeho konkurence i v PUBG? Původní datum zahájení tohoto eventu byl 19.10., tudíž dnešek, vývojáři ho však na poslední chvíli odvolali. Čekat na něj nemáme ani příští týden, v blízké budoucnosti by se ale měl objevit na našich obrazovkách, přesný datum zatím však není znám.

Štítky: PUBG
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.