Přejít k hlavnímu obsahu

Nový Nintendo Switch Bundle je tu!

6. 11. 2020 | 18:14 Fortnite
Nový Wildcat bundle pro Nintendo Switch je nyní v prodeji. Stává se tak prvním exkluzivním bundlem pro Nintendo Switch.
Nový Nintendo Switch bundle
Nový Nintendo Switch bundle

Fortnite už několikrát vydal speciální bundle pro různá zařízení nebo předplatitele Playstation Plus. Úplně první z nich byl Samsung, od kterého uživatelé dostali nový Galaxy Skin zdarma. Od té doby se spolupráce dočkala spousta jiných zařízení, jako např. PS4, Xbox a OnePlus. Nyní přišel čas na Nintendo Switch. Leaky také odhalily, že v budoucnu by se mohli předplatitelé Playstation Plus dočkat dalších emotů a itemů zdarma. Update 14.50 také informoval o tom, že by mohla přijít řada i na ty, kteří si objednali PS5. 

 

Nintendo Switch

Nový Wildcat Skin Bundle pro Nintendo Switch

Nový bundle pro Nintendo Switch oficiálně vyšel 30. října. Bundle se od ostatních liší tím, že se prodává ve fyzické podobě, společně se Switchem, který má speciální potisk. Ten ocení každý skalní fanoušek Fortnite. Společně s konzolí obdržíte Wildcard skin, u kterého si můžete vybrat ze 3 podob a 2000 V-bucks.

Bohužel neexistuje jiný způsob, jak se k tomuto bundle dostat, někteří uživatelé prodávají kódy, které obdrželi s nákupem na stránkách jako e-bay, ale ceny se pohybují kolem 80 eur.

Last laugh

Pokud se vám ale nechce kupovat nový Switch, tak nezoufejte. Za chvíli bude dostupný i Last Laugh bundle, v němž bude nový Joker skin, Poison Ivy a Midas Rex.