Přejít k hlavnímu obsahu

Nový PUBG event „Desert Knights“ přináší možnost až 8 hráču ve squadu!

30. 9. 2018 | 14:00 PUBG: Battlegrounds
Tento event je dostupný i pro hráče na Xbox One, takže nezoufejte, zahrát si můžete jak se svými kamarády na Xboxu, tak i na PC. Event ještě nějakou dobu o víkendech poběží, takže se nebojte, že si ho nezahrajete.
Výchozí obrázek

Minulý víkend jste si mohli všimnout podobného herního módu, který sice také podporoval 8 squad, ale nemohli jste hrát se svými přáteli, což už je teď opravené. Tato již vylepšená podoba módu „Desert Knights“ vypustí hráče na pouštní mapu Miramar s nejlepším vybavením, (helma,vesta,batoh lvl.3) náhodnou zbraní z airdropu a dodatečnými věcmi (medikamenty, zaměřovači, granáty a mnoha dalšími užitečnými věcičkami do boje).

Desert Knights

Týmy budou dostávat body za knocky a killy, za zabití hráče jsou tři body, za knocknutí je pouze 1 bod. První tým, který dosáhne 150 bodů, nebo bude mít nejvíce bodů na konci hry, vítězí. Letadlo bude nad mapou prolétat každých 30 sekund, takže pokud vás zabijí hned potom, co letadlo vzlétne, budete si muset na respawn počkat, zemřít můžete kolikrát chcete, jediné co vás zastaví v dalším respawnu je neúprosná časomíra.

Celkový nejvyšší možný počet hráčů bude 20 - 24, nepadají zde dropy a dokonce ani červená zóna vás v tomto případě nemůže ohrozit. Tak skočte co nejrychleji do hry a užijte si tento mód dokud můžete!

Štítky: PUBG