Přejít k hlavnímu obsahu

Nový Razer Phone 2 už 10. října. Co od něho očekávat?

19. 9. 2018 | 21:20 Všechny hry
Výchozí obrázek
Zdroj: Zdroj

Letošní říjen bude pro svět smartphonů opravdu štědrý. Velké společnosti jako Google nebo Samsung si už dopředu naplánovaly velké konference, nejnověji k nim můžeme přidat také společnost Razer. Ta nám minulý rok představila celkem netradiční koncept, a to smartphone určený pro hráče počítačových her. Nyní přichází s novou generací smarphonů pro hráče. 

Zdroj: Youtube.com

Razer Phone byl pro svět docela zajímavý produkt, ale navzdory své netradičnosti, vysokému výkonu a zajímavé ceně, si nenašel mnoho příznivců. Společnost Razer to však neodradilo a v posledních měsících aktivně vyvíjela novou generaci smartphonů pro hráče. Co tedy přinese nová generace smartphonu Razer Phone?

Ještě výkonnější a „víc herní"

Už v samotné pozvánce médií představení smartphonu se nachází dvě hlavní vlastnosti nové generace. „Vlajková loď“ a „hrání her“, právě tyto dvě fráze dokonale popisují ať už první, nebo druhou generaci smartphonu Razer Phone. Nová generace totiž přijde s ještě výkonnějším hardwarem. Hlavním srdcem nové generace má být letošní procesor Snapdragon 485, kterému bude opět sekundovat až 8GB operační paměti RAM. Razer Phone 2 by měl být také vybavený vynikajícími stereo reproduktory a variabilní obnovovací frekvencí obrazovky, která z první generace udělala vážně světový unikát. 

Designem opět neohromí

Ačkoliv jsme novou generaci smartphonu Razer Phone zatím na žádných fotografiích neviděli, podle nejnovějších spekulací by nová generace neměla projít výraznou designovou změnou. První generace moc neohromila, ale ani nezklamala. Razer se drží toho, co je jeho hlavní prioritou, a to vytvoření nejlepších podmínek pro hraní her. 

Jak už jsme zmínili na začátku článku, společnost Razer by měla novou generaci smartphonu Razer Phone 2 představit už 10. října. V případě, že se na internetu objeví další uniklé informace, budeme vás o nich určitě co nejdříve informovat. 

Článek vznikl ve spolupráci s esogames.cz.