Přejít k hlavnímu obsahu

Nový song K/DA zazní na Worlds 2020, přidá se i Seraphine

22. 9. 2020 | 15:16 League of Legends
Podle dnešního oznámení od Riot Games zazní nový song populární k-popové kapely K/DA na pódiu u příležitosti letošního světového šampionátu. Původní čtveřici doplní nová tvář, Seraphine, o níž se spekuluje, že by mohla být novou šampionkou.
K/DA
K/DA

Toa Dunn jako vedoucí Riot Music Group prozradila, že K/DA předvede novou píseň na turnaji společně se speciálním hostem Seraphine. O Seraphine se už nejen mezi fanoušky živě diskutovalo, zvláště poté, co leak prozradil, že by měla být další novou šampionkou po Samiře. Leak z konce srpna pak napověděl, že zpěvačka bude nějakým způsobem propojena s K/DA.

Seraphine měla profil na Twitteru i Instagramu, kam postovala svá selfíčka a fotky, které „sama vyfotila“. Měla také účet na SoundCloudu, kam nahrála dvě skladby. Jedna z nich byla cover verze písně „Childhood Dreams“ od ARY, druhá pak cover na „POP/STARS“ právě od K/DA.  

Později byla jejich spolupráce oficiálně potvrzena. Seraphine uvedla, že bude pomáhat s produkcí jejich alba. Zároveň je pravděpodobné, že song, v němž zpívá právě ona, uslyším letos na světovém šampionátu. 

Fanoušci mohou od K/DA čekat velké věci, přece jenom půjde už o jejich druhé vystoupení na World Championship, navíc uvidí Seraphine poprvé v akci. Letošní Worlds začínají první fázi již 25. září.

Štítky: K/DA