Přejít k hlavnímu obsahu

Nový update řeší kick ze hry, opravuje chybu s granáty a snaží se zlepšit sbírání zbraní ze země

12. 5. 2020 | 16:39 Counter-Strike 2
Kolikrát se vám stalo, že jste někomu hodili granát přímo pod nohy, ale soupeř nedostal žádný hit, protože u granátu byla nějaká překážka? Tak to by mělo již být minulostí. Nový update totiž tento nešvar opravuje a opět se snaží zlepšit sbírání zbraní ze země, pokud vedle ní leží granát. Zároveň Valve vyřešilo problém s kickováním hráčů ze serverů.
csgo he
csgo he

Hlavní věcí, kterou nový update přináší, nebo spíše opravuje, je dlouholetá vlastnost/chyba granátů. Pokud totiž spadly vedle sebemenší překážky, ať už se jedná o schody v konektoru na Mirage či dokonce malinké patníky na banánu na Infernu, nedaly hráčům za překážkou žádné poškození. To by s novým updatem však mělo skončit.

Stejně tak se vývojáři opět pokouší zlepšit situaci se sbíráním zbraní ze země klávesou E. Jde o dlouhotrvající problém, kteří se vývojáři již mnohokrát pokoušeli zlepšit, stále však situace není ideální. Teď by ale mělo jít sbírání zbraní, na kterých například leží granát, zase o něco lépe.

Mnozí jistě zažili kick ze serveru, který způsoboval poslední update. Pokud měli hráči stáhnuté soubory třetí strany (např. custom skiny), vykoplo je to z oficiálních serverů. To by se již stát nemělo. Soubory se totiž již samy od sebe nenačtou a kick by neměl hrozit. V případě, že se to přeci jen stane, bude stačit hru restartovat. 

Další změny jsou již menší, přesto si o nich pojďme říct. Opět se vylepšily animace v buy menu, rukojmí již neblokují flashbangy, v Danger Zone byla opravena chyba u pilotovaného drona. Kompletní changelog si můžete přečíst na CS:GO blogu.

Štítky: CS:GO update
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.