Přejít k hlavnímu obsahu

NVIDIA míří na For Games a přinese stream s předními domácími influencery a oblíbenými tituly dneška

19. 10. 2019 | 00:12 Všechny hry
Společnost NVIDIA nemůže na akci typu For Games chybět a představí se zde se vskutku zajímavým osazenstvem. Celkem do PVA EXPO Letňany dorazí v pátek 18. a v sobotu 19. října pět známých osobností a těšit se můžete na opravdu velkou porci livestreamů. Hlavním cílem celého programu je ukázat možnosti moderní technologie RTX.
NVIDIA For Games
NVIDIA For Games

Páteční program odstartuje s Pavlou 'Mozilla' Klabanem, který si od 10:30 zahraje s návštěvníky For Games partičku League of Legends. Následovat bude PUBG hráč eSuby Martin 'spajKK' Beneš, který rovněž neopovrhne hraním s fanoušky. Od 13:30 se však přejde k novějším titulům. Na řadu přijde Control, jehož krásu si vezme na paškál Ondřej 'Lelek' Kvarda. Od 15:00 se za streamovací mašinu podruhé vrátí spajKK, který představí RTX verzi legendárního Quake 2. Vše zakončí od 16:30 KaterinaSuki, na kterou čeká Metro Exodus.

Také v sobotu vypukne po úvodním odpočtu program v 10:30, kdy se představí Petr 'CzechCloud' Žalud v Teamfight Tactics. V poledne se podruhé během For Games vrátí KaterinaSuki, která podobně jako Lelek vyzkouší novinku jménem Control. Od 13:30 se podruhé v jednom dni představí CzechCloud, tentokrát na něj podobně jako na spajKKa v pátek bude čekat Quake 2 v RTX verzi. V 15:00 se ještě jednou vrátí k League of Legends Mozilla, vše v sobotu od 16:30 zakončí Lelek, se kterým si můžete přijít zahrát Battlefield V.

NVIDIA program zaměřený na technologii RTX můžete sledovat na místě, pokud však do Letňan nedorazíte, tak pro vás v obou dnech bude od 10 do 18 hodin připraveno celkem šestnáct hodin živého přenosu.

StartSobotaNeděle
10:30Mozilla – League of LegendsCzechCloud – Teamfight Tactics
12:00spajKK – PUBGKaterinaSuki – Control
13:30Lelek – ControlCzechCloud – Quake 2 RTX
15:00spajKK – Quake 2 RTXMozilla – League of Legends
16:30KaterinaSuki – Metro ExodusLelek – Battlefield V
MČR 2019
Štítky: nVidia, for games
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.