Přejít k hlavnímu obsahu

NVIDIA MČR v PUBG zná polovinu kvalifikantů

22. 10. 2018 | 13:49 PUBG: Battlegrounds
Po druhém hracím týdnu poznalo NVIDIA Mistrovství ČR v PlayerUnknown's Battlegrounds další čtyři kvalifikované týmy, které doplnily kvarteto Trust.Univesre, QuadraTrouble, Inside Games a NecroRaisers. Ani tentokrát však neuspěla všechna nejznámější domácí jména, která tak nebudou chybět ve zbylém dění. Ba co více, tentokrát se neradovala ani jedna z domácích organizacích, čímž se druhá kvalifikovaná čtveřice stává zajímavým cílem. Třetí šance startuje již v pátek odpoledne, registrace běží do čtvrtka.
Výchozí obrázek
NVIDIA PUBG MČR kvalifikace #2

Na první pohled bylo finálové lobby druhé kvalifikace na MČR o něco slabší než posledně. Jednak jsme již znali první čtveřici postupujících, v pátek navíc neuspěl těsný postupující z minulé neděle, tým Alza Gaming.

Nejlépe do BO5 série vstoupili na Erangelu hráči OmeX eSports, kteří si vybírali takové zóny, že se do té poslední dostali v plném počtu a zde si poradili s ROG.eXtatus, kteří měli sice více killů, ale do čela se první hrou dostal tým OmeX. Na Miramaru se nejlepšími rotacemi prezentovali hráči Royalty, díky čemuž si postupně připsali 13 killů a díky převážně sólistům v poslední zóně i vítězstvím. Do čela se však po dvou druhých místech dostalo překvapení v podobě Independent, kteří navíc ve třetí hře skončili třetí a drželi se na nejvyšších postupových příčkách. Ve třetí hře dominovali střelci TeamNeverMiss, kteří se 21 killy skončili druzí za 4TheWin, ti tak dostáli svému jménu.

Čtvrtá hra byla ve znamení probuzení týmu 2hz, který dosud ani jednou nebyl v TOP10, ale s bojem o postup to ani tak nevzdal. Výhra na Miramaru s 15 killy jej posunula na 5. příčku, avšak s odstupem 200 bodů na postupové pozice. Sympatickým druhým místem si jako první jistotu postupu již před poslední hrou zajistil TeamNeverMiss. Velké zklamání hned v úvodu závěrečné hry zažil tým Independent, kterému se po parádních výkonech rozplynul sen o postupu na MČR, když postupně přišli o všechny hráče a skončili 14. bez jediného killu. Téhle šance se nejlépe chopil průběžně pátý tým 2hz, který vše zvládl na výbornou a jako jediný tým finále si pojistil druhý Chicken Dinner. Ten v konečné matematice znamená místenku v Brně, Independent i celkově šestý ROG.eXtatus mohou smutnit.

Konečné pořadí 2. kvalifikačního finále NVIDIA MČR v PUBG
TeamNeverMissZampeek, sundej_boty, Odstrelovac, hovn0s1350 b.
2hzP3tronass, En_Riico, D0UBLLE, Kojotinsk1060 b.
OoopsHante, use_mKZ, Neon_CZ69, Fukmik1000 b.
RoyaltyHawki, Knusperone, Jackuobo, craNich990 b.
IndependentFzaka, J3rdie, martinzmarsu, Ronys940 b.
ROG.eXtatusPablitos, arSHO, Wany, elwzoy870 b.
OmeX eSportssenas, TOPAJZZ, RENDY, Bloodyjesse720 b.
CITRONSENZIE, smurfpOWAAa, ERIZUU, hitzoR710 b.
Rich And BlindMajkllo, Gargi, YOLOTOM, steeKing690 b.
4TheWinTwinzZzZ, D3adSh4dy, k1dojust1, Erik630 b.
DETOXXTuXon1, n0rtic, venomaj, Bobanek630 b.
Kachna EsportsWizard_Hans, Jeff_44, Lucc4s, wHeaZe530 b.
Kolegové z druhý světovýwarking, waaKy, ROFLX, filispin1340 b.
VokurkyHonza7158, MrPrcek, Jasanek, Nollanek330 b.
Czech Family GuysILoveMyCowGirl, Belizzey, halk112, nuG6et290 b.
PUBG CYKA GAMINGVenyfo, Smacker426, reeeeeenx, ave1Rik230 b.
NVIDIA PUBG MČR kvalifikace #3
Štítky: MČR PUBG
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.