Přejít k hlavnímu obsahu

NymN i letos uspořádá výroční silvestrovské ceny těch nejlepších momentů platformy Twitch

16. 12. 2019 | 21:30 Twitch.tv
Streamerský svět je mnohdy světem neomezených možností, kde se ve velkém množství obsahu vždy čas od času objeví něco zcela jedinečného. Právě na tyhle momenty je připraven streamer NymN, který stejně jako v loňském roce přináší New Year Eve Award Show, jak zní celý název výročních cen o celkem devatenácti kategoriích.
NymN's New Year Eve Award Show
NymN's New Year Eve Award Show

V domácím rybníčku žádné ryze streamerské ceny nemáme, a tak se musíme spolehnout na ty světové. Na jednu stranu existují ty opravdu plně seriózní, kdy se v rámci The Game Awards nebo Esports Awards vyhlašuje streamer roku, na tu druhou je tu připraven NymN s velkou porci největšího bizáru, který Twitch nabízí.

Hlavní kategorií je tvář Twitche, kde se nachází tradiční jména jako Dr Disrespect, xQc, Forsen, ale také jedna z komet poslední doby Mizkif. Potom tu podobně jako u jiných cen je i nováček roku. Potom však začíná ta pravá zábava. Mezi vychytralými 5Head momenty najdeme třeba Krippariana hrajícího tři různé karetní hry najednou, dále nechybí vyrovnané kategorie jako nejděsivější, nejvíce sexy, cringe, nebo třeba nejodpudivější DansGame moment. U poslední jmenované kategorie nedoporučujeme jíst, protože byste o chuť – ještě v tom lepším případě – mohli hodně rychle přijít. Náladu vám naopak zpraví nejlepší načasování či prvotřídní rage.

V některých kategoriích dokonce najdeme i esportové zástupce. Mezi faily roku se dostali G2 Esports, kteří v zápase s Astralis zapomněli defusnout bombu a prohráli tím zápas. Jeden z nejemociálnějších momentů letos zažil Dupreeh, který výhru v turnaji věnoval svému tátovi. Humornou třešničkou na dortu je kategorie největší zklamání roku, kam se dostali i zástupci mimo Twitch – osmá série Game of Thrones a letošní BlizzCon.

Většina nominovaných je ve formuláři níže zapsána klipem, takže pokud před svátky nemáte pořádně co na práci a rádi si u něčeho oddychnete, zaručujeme vám, že u mnoha vybraných klipů roku se skvěle pobavíte.

Štítky: NymN, Twitch
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.