Přejít k hlavnímu obsahu

O průběhu v LoL ligách si v PLAYzone Podcastu popovídáme s Hippowanem a Kangaem od 17:00

24. 2. 2021 | 13:42 League of Legends
PLAYzone Podcast je zpět s druhou letošní epizodou. V té jsme se podívali na zoubek průběžnému stavu řady lig v League of Legends i na to, jak se daří českým hráčům doma i ve světě.
PLAYzone Podcast
PLAYzone Podcast
Zdroj: grafika PLAYzone

Druhou epizodou letošní sezóny PLAYzone Podcastu vás stejně jako minule provede nový moderátorský přírůstek Dominik "MrKenny" Bludský, který si k sobě pozval dvojici expertů na hru League of Legends, Prokopa "Hippowan" Sojku a Jana "Kangae" Sekaninu. Právě současné dění na League of Legends scéně a průběh světových i domácích lig je hlavním tématem nové epizody.

Na co se tedy fanoušci esportové LoL scény mohou těšit? Podíváme se na zoubek dvojici hlavních lig, kterými jsou samozřejmě LEC a LCS. Rozebereme současný průběh i to, jak se dosud daří českým a slovenským zástupcům.

Nezapomeneme ani na dění na domácí scéně v lize HITPOINT Masters, řekneme si o vyhlídkách českých týmů na European Masters a v neposlední řadě i o tom, jak se daří dalším českým hráčům v zahraničí nebo zda má někdo z domácí scény šanci prosadit se v LEC.

Na premiéru nové epizody našeho podcastu se můžete těšit tradičně v 17:00 na Twitch kanále PLAYzone.

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.