Přejít k hlavnímu obsahu

Odhalujeme program pražské zastávky Electronic Sports Show

27. 3. 2019 | 18:29 Všechny hry
Začátek roadshow Electronic Sports Show v Pardubicích se povedl a pokračování na vás čeká již tento týden. ESS tentokrát zakotví v Praze a stejně jako minule se máte na co těšit.
ESS
ESS

Minulý víkend si premiérovou zastávku Electronic Sports Show mohli užít v Pardubicích a už od tohoto pátku je tu další, nyní v Praze. Chybět nebude ani tentokrát spousta doprovodného programu, tím hlavním ale bude zase program na stage. Tím vás jako moderátor provede známý komentátor CS:GO Wango, ke kterému se v pátek připojí hráč FIFA 19, momentálně oblékající dres Sparty, The Johny. S tím si na pódiu budete moci zahrát, pátek navíc přivítá zajímavé turnaje a především diskuzi o esportu.

U mikrofonu vás bude Wango provázet i sobotním programem, druhý den akce se k němu připojí Viktorkaa. Zahrát si budete moci i s ní a sobotní návštěvníci nebudou ochuzeni ani o turnaje. Diskuze pak budou hned dvě, tématem té první bude kariéra profesionálního hráče a v druhé se zase rozebere souboj mezi Fortnite a CS:GO. Program je nabušený od začátku do konce, tak se nezapomeňte do Obchodního centra Nový Smíchov přijít podívat.

ESS
miluju videohry a hlavně ligu legend