Přejít k hlavnímu obsahu

OG znovu: Ceb opouští aktivní sestavu

27. 1. 2020 | 17:54 Dota 2
OG nám dávkují smutné zprávy každým dnem, tentokráte o odchodu Sébastiena "Ceb" Debse z aktivního týmu a jeho přesunu do zázemí organizace.
Ceb
Ceb

Po anově prodloužené pauze a jeraxově odchodu z profesionální Doty se přidává i Ceb se smutnou zprávou pro jeho fanoušky. Už nebude aktivním členem týmu, nýbrž členem realizačního týmu organizace v Dotě 2 i CS:GO. V jeho prohlášení se vyjádřil, proč si OG dávali tak dlouhé pauzy od hraní. Činili tak kvůli ztrátě motivace po dosažení tak úžasných úspěchů, jako je vítězství na The International a obhájení Aegisu následující rok.

Mluvil i o Notailovi s Topsonem, alespoň je uvidíme soutěžit a snažit se o získání třetího titulu. Budou mít ovšem problém se získáním talentovaných hráčů do svého týmu. Možná je to příležitost pro české hráče, aby se dostali pod křídla zkušených matadorů a vydali se jednoho dne na mistrovství světa.

Již 28. února proběhnou oslavy druhého titulu OG v Berlíně, které vyvrcholí premiérou další epizody dokumentu True Sight. Promítání a následné diskuse se zúčastní všichni hráči z dnes již rozpadlého celku a zodpoví fanouškům všechny dotazy okolo těchto drastických změn a nové éry OG.

pzchallenge
Zdroj: joindota.com
Štítky: OG