Přejít k hlavnímu obsahu

OLD BUT GOLD vyhrávají naši první letošní CS:GO sérii

11. 2. 2020 | 06:00 Counter-Strike 2
MČR série to ještě není, ale i tak je první finále letošní CS:GO finále konečně tady. Mezi účastníky nechybí našlapaný Zerův mix s hráči jako naturalG nebo The eLiVe, neméně silná sestava OLD BUT GOLD nebo dva zástupci známých organiozací, ECLOT a EXORS Gaming. Boj to bude opravdu nabitý a jednoznačného favorita tu nemáme.
DEV1S Wallhack
DEV1S Wallhack

Hlavní cenou této série jsou 5x herní brýle DEV1S WALLHACK, které jsou novou vlajkovou lodí značky Ivana "Dev1" Lazarova. Jejich funkcí je filtrování modrého světa, čímž se ochrání zrak a sníží únava očí, zabrání se nespavosti. Zvýší jas a vnímání kontrastu. Hráč lépe uvidí soupeře ve hře, čímž zlepší svůj reakční čas a herní výkonnost. Tým na druhém místě si ve finále odnese 5x stylovou mikinu také od této značky DEV1S.

Štítky: DEV1S
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.