Přejít k hlavnímu obsahu

Olofův návrat do FaZe se odkládá, co bude dál?

6. 6. 2018 | 16:56 Counter-Strike 2
Minulý týden oznámil švédský hráč Olofmeister svůj návrat do FaZe po dvouměsíční pauze. Vypadalo to tedy, že FaZe budou už tento týden zpět v plné síle. Avšak včera Olof oznámil, že svůj návrat odkládá.Letos v březnu oznámil švédský hráč Olof "Olofmeister" Kajbjer, že si dává z osobních důvodů pauzu na dobu neurčitou. Po dlouhém čekání Olof minulý týden oznámil, že se vrací zpět do boje. Jenže teď je vše jinak - Olof oznámil, že svůj návrat uspěchal a že bude potřebovat pauzu o něco delší.
Výchozí obrázek

Minulý týden oznámil švédský hráč Olofmeister svůj návrat do FaZe po dvouměsíční pauze. Vypadalo to tedy, že FaZe budou už tento týden zpět v plné síle. Avšak včera Olof oznámil, že svůj návrat odkládá.

Letos v březnu oznámil švédský hráč Olof "Olofmeister" Kajbjer, že si dává z osobních důvodů pauzu na dobu neurčitou. Po dlouhém čekání Olof minulý týden oznámil, že se vrací zpět do boje. Jenže teď je vše jinak - Olof oznámil, že svůj návrat uspěchal a že bude potřebovat pauzu o něco delší.

Olof už plánoval svůj comeback, ten se ale odkládá (foto: HLTV.org)

FaZe Clan mezitím přišel o Xizta, který přestoupil do fnatic. Na ECS S5 Finals tedy za Olofa zaskočí norský talent cromen, který však v týmu nezůstane na stálo. Protože Olof bude mimo hru ještě minimálně pár měsíců, bude pravděpodobně přesunut na lavičku a FaZe si najdou stálého 5. hráče. Kdo tímto hráčem bude, ještě není jisté, nejvíce se ale spekuluje o NBK-, který tento týden skončil v týmu G2. Šanci by však mohl dostat také jeho bývalý spohráč apEX, spekuluje se i o tom, že FaZe se snaží získat f0resta z NiP. Kdo Olofa trvale nahradí se však dozvíme až časem.

Omlouvám se. Myslel jsem, že jsem připraven k návratu, ale není tomu tak. Strašně jsem se chtěl vrátit, ale příliš jsem to uspěchal. Je to moje vlastní chyba, měl jsem naslouchat sám sobě. Vezmu si tedy mnohem delší pauzu a vrátím se, až budu na 110% připraven.

Má největší omluva patří mému týmu, který jsem poslal do této nepříjemné situace. Chci se taky hluboce omluvit svým fanouškům.

Můj dík patří týmu a celému FaZe Clanu za jejich nekončící pochopení, lásku a podporu.

- Olofmeister

Kdy se Olof vrátí není jisté, my ale doufáme, že se mu podaří co nejdříve odstranit všechny překážky a uvidíme jej brzo v akci. Na příštím turnaji, ECS Finals v Londýně, se FaZe ukážou  v této sestavě:

{#Norsko} Håvard "rain" Nygaard
{#Dánsko} Finn "karrigan" Andersen
{#Bosna a Hercegovina} Nikola "NiKo" Kovač
{#Slovenská Republika} Ladislav "GuardiaN" Kovács
{#Norsko} Jorgen "cromen" Robertsen (stand-in)

{#Švédsko} Robert "RobbaN" Dahlström (coach)

Štítky: FaZe, olofmeister
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.