Přejít k hlavnímu obsahu

Online Vision Gaming představuje novou PUBG sekci

20. 1. 2020 | 16:43 PUBG: Battlegrounds
Česká organizace Online Vision Gaming dlouhodobě podporuje PUBG a po rozpadu minulé sekce, která zažila úspěšné tažení loňským Mistrovstvím České republiky, dnes na svých kanálech představila zbrusu novou čtveřici.
Online Vision Gaming
Online Vision Gaming

Loňská sezóna nebyla pro OVG vůbec špatná, veškeré snažení korunovalo 5. místo na MČR 2019. Jak ale platilo pro celou řadu jiných (i lepších) týmů, nastoupila kosa smrtky se jménem rozpad a vedení tak muselo začít řešit nové složení. To si vzal na starosti někdejší hráč Alza Gaming, Tomáš 'reveleR' Pospíšil, který se v průběhu loňského roku vrátil na scénu. V sestavě, která dosud působila pod názvem Sons of Pitch, k sobě přibral Jana 'jouhan' Horáka, který nejvíce času strávil pod křídly NecroRaisers, a také Jiřího 'Dedrix' Sluku. Jediným pozůstalým z bývalé sestavy Online Vision Gaming a čtvrtým hráčem nové čtveřice je David 'Progy' Novotný.

Po dvou kvalifikacích ze tří se ještě pod původním názvem nová sestava Online Vision Gaming nachází v rámci bodování naší lednové DEV1S Squad Series na osmém místě, takže pokud nepřijde vyhoření v té závěrečné, tak nebude nová akvizice organizace se lvem v logu chybět hned na prvním letošním finále měsíční série.

Online Vision Gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.