Přejít k hlavnímu obsahu

Online Vision Gaming a RAMS Academy postupují ze 3. Tipsport COOL ligy

2. 6. 2020 | 12:00 Counter-Strike 2
Součástí ekosystému Tipsport COOL ligy pro rok 2020 je i nová třetí odnož, jejíž jarní provedení trvalo necelý měsíc a v tuto chvíli je již za námi. Motivace zúčastnit se 3. Tipsport COOL ligy ale byla jednoznačná, hrálo se totiž o jediné dva přímé sloty ve druhé nejvyšší soutěži.
3. Tipsport COOL liga
3. Tipsport COOL liga

3. Tipsport COOL liga v CS:GO odstartovala 6. května a celkem přivítala 17 různých týmů. Nejvíce energie do ligy investoval tým v čele s Radimem 'KADIM' Vojkůvkou, jenž v průběhu soutěže zamířil pod křídla organizace Online Vision Gaming. Tato sestava za 15 zápasů ani jednou neprohrála a s velkým předstihem nebyl o jejím postupu do 2. ligy pochyb. Druhá místenka byla však dlouho ve hře, protože odstupy byly opravdu minimální. Stříbrnou pozici si nakonec udržela akademie organizace RAMS, jejíž hlavní tým můžete znát ze Sazka eLEAGUE – tam však působí pouze pro tuto soutěže, a proto má před sebou akademie vydlážděnou cestičku. Díky výhře 9 zápasů z 11 postupuje RAMS Academy před dalšími týmy, jako jsou nejbližší konkurenti Something Gaming nebo MakeWIN, hluboko v poli poražených poté najdeme známá jména jako BRUTE Academy nebo Overwalk.

Ze 2. ligy na jaře vypadli Cyber Gaming a E-RIVALS, jejichž místa pro letní sezónu zaberou právě Online Vision Gaming a RAMS Academy. Tím však postupy ještě nejsou u konce, čeká nás totiž otevřená kvalifikace do baráže, kde již čekají DEFEATERS a Vikingekrig Esports. Pokud se tedy chcete o postup také dodatečně poprat, tak se neváhejte přihlásit do turnaje, který v odloženém termínu proběhne 4. června od 18 hodin. Jedinou podmínkou pro účast je působení v jakékoliv domácí organizaci. Další příležitost budou mít posléze všichni opět ve 3. Tipsport COOL lize, která v létě bude probíhat podstatně delší dobu. Sledujte tak naše kanály, ať vám neuteče!

Zdroj: faceit.com
Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.