Přejít k hlavnímu obsahu

OVACHAMP: BlueCheese vyhrává finále 3:1

30. 3. 2019 | 21:04 StarCraft 2
Čtyři a dvacet hráčů z Česka, Slovenska a také Polska se sjelo do Ostravy, kde se v dalším ročníku OVACHAMP utkají o zajímavé ceny a především titul mistra!
OVACHAMP BlueCheese
OVACHAMP BlueCheese

I když už StarCraft 2 rozhodně nepatří k nejmladším hrám, komunita okolo něj je stále velká a hra žije i v esportu. Vždyť na letošním ročníku IEM Katowice patřila hned vedle CS:GO k nejsledovanějším! A popularitě se stále těší i u nás a občas se najde i nějaký ten turnaj. Jeden z těch největších na nás čeká již tuto sobotu, v OVACHAMP 19 se totiž sejde hned 21 nejlepších domácích hráčů, které ještě doplní dva Poláci a jeden Rus.

Pohár mistrů Ostravy

Hráči budou rozděleni do osmi skupin, jejichž vítězové postoupí vždy až do osmifinále. Hráči z druhých a třetích míst pak ještě budou muset projít jedním kolem navíc. Tyto zápasy budou ještě, stejně jako ty ve skupinách, pouhé BO3, od TOP 16 už se ale můžeme těšit na plnohodnotné BO5 souboje. Celou akci budete samozřejmě moci sledovat, vstup do herního klubu Black Lotus Gamers, kde se bude turnaj hrát, je totiž zdarma! A jestli dorazit nemůžete, chybět nebude ani stream, o komentář se postarají Pavel "Penguin" Kristián a Ivan "Ivanydes" Holobradý.

OVACHAMP SC2
OVACHAMP SC2
miluju videohry a hlavně ligu legend