Přejít k hlavnímu obsahu

Parádní monitor nebo herní křeslo? O nabitou a oblíbenou MČR tombolu nepřijdete ani online!

29. 11. 2020 | 18:54 PUBG: Battlegrounds
I přes to, že letošní MČR je z hlediska pořádání něco úplně nového, o tombolu, která by nás v Brně čekala, nepřijdete ani online. A nebude pouze jedna, ale rovnou dvě. Speciální budou tomboly také v tom, že si lístky nebudete muset kupovat, ale stačí vám pouze plnit zadané úkoly, za které získáte kredity na vyzvednutí lístků.
MČR tombola
MČR tombola

Celá soutěž je rozdělena podle herních titulů na dvě části. První tombola probíhala během pěti dní CS:GO části letošního MČR, tedy mezi 18. až 22. listopadem. Druhá část na vás čeká o tomto víkendu 27. až 29. listopadu během vysílání PUBG. Následné losování všech vítězů proběhne během pondělí 30. listopadu.

A jak se vlastně soutěží? Na našem MČR webu najdeš záložku s konkrétními úkoly, díky kterým můžeš vyhrát například herní křeslo DXRacer, monitor AOC C24G1 a spoustu dalších hodnotných cen našich partnerů. Všechny si můžeš prohlédnout níže. Určitě je o co soutěžit, tak pozorně sleduj stream, abys měl šanci vyhrát.

MČR tombola
Štítky: MČR 2020, tombola
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.