Přejít k hlavnímu obsahu

Partnerství MČR a HAL3000 pokračuje i letos

19. 3. 2019 | 16:21 Všechny hry
Mezi Mistrovstvím České republiky v počítačových hrách a HAL3000 panuje již dlouhé roku spolupráce a jinak tomu nebude ani letos! Jeden z největších výrobců PC v České republice se stává generálním partnerem největší domácí herní akce.
HAL3000
HAL3000

HAL3000 už nějakou tu dobu platí za největšího výrobce multimediálních, kancelářských a především herních počítačů. Mašiny z jejich dílny mají v oblibě nejen samotní gameři, najít je lze i na snad každém větším turnaji. A na strojích od HAL3000 si můžou už pár let zahrát nejen návštěvníci Mistrovství České republiky v počítačových hrách, pro které jde o klasickou a oblíbenou možnost se odreagovat po náročném fandění svým favoritům, ale i samotní účastníci této prestižní domácí LAN akce. A my jsme rádi, že na tomto se nic nezmění ani letos, HAL3000 se totiž stává generálním partnerem MČR 2019!

K opětovnému uzavření partnerství se za HAL3000 vyjádřil Jiří "mullDie" Čipera:

„Již devět let spolupracujeme společně s PLAYzone v HAL3000 na oficiálních herních počítačích pro MČR. Není tomu jinak ani letos, kdy jsme vypustili do světa nabušené sestavy, které jsou hodny nejprestižnější progamingové akce na území ČR! Hraj s HALem, hraj jako vítěz!“

HAL3000

A i když se HAL3000 těší veliké oblibě právě u náročných uživatelů, neznamená to, že jediným, co vyrábí, jsou nadupané herní počítače pro největší fajnšmekry. V edici MČR 2019, ze které si budete moci všechny počítače sami vyzkoušet právě na Mistrovství, lze mimo neskutečných strojů s výkonem pro ty opravdu nejvybíravější zákazníky najít i ty, co zase ocení casual hráči či lidé, kteří zkrátka hledají kvalitní počítač pro klasické používání.

Štítky: MČR, HAL3000
miluju videohry a hlavně ligu legend