Přejít k hlavnímu obsahu

Pashův návrat je oficiální! V týmu Liquid Biceps povede polské mladíky

12. 10. 2020 | 20:00 Counter-Strike 2
Legendární PashaBiceps se vrací na CS:GO scénu! Již dva měsíce je členem týmu Liquid jako streamer, teď povýší zpět na hráče. Povede totiž zbrusu novou sekci týmu Liquid, ve které bude vychovávat mladé polské talenty.
pasha liquid
pasha liquid

UPDATE: Spekulace se potvrdily, legenda se vrací! Polský hráč pashaBiceps se stává kapitánem zbrusu nového celku s názvem Liquid Biceps, kde povede polské mladíky v domácí lize, v níž vyzve kompletní polskou špičku jako PACT, Honoris nebo Wisla Krakow.

Hráče vybral ve spolupráci s další polskou legendou a bývalým hráčem GOLDEN 5, Kubou Kubiakem. Jedná se o převážně neznámé hráče a je tedy otázkou, zda se Pashovi bude s jeho novým týmem dařit.

 

Původní zpráva: Je jen málo hráčů, kteří se do paměti fanoušků zapsali tolik, jako Jarosław "⁠pashaBiceps⁠" Jarząbkowski. Polská legenda má na triku nespočet titulů včetně toho z Majoru, po svém loňském odchodu z Virtus.pro však hrál pouze příležitostně. Teď to však vypadá, že jeho fanoušci se dočkají velkého comebacku.

Před dvěma měsíci se totiž pasha stal streamerem nizozemské organizace Liquid. Ta však podle zákulisních informací připravuje zbrusu nový projekt CS:GO akademie, které bude šéfovat právě samotná polská legenda.

Informaci o jeho návratu přinesl Twitter účet s názvem Polish Leaks, který se specializuje na zákulisní informace z prostředí polského esportu. Podle něj se v týmu kromě Pashy objeví další polští talenti, přičemž se budou soustředit hlavně na polskou scénu. Návrat naznačil i sám Papito ve videu, které nahrál na své Instagram Stories.

Pro Liquid to bude zároveň návrat na evropskou scénu. I když byla organizace založena v Evropě, většina jejich aktivit směřuje na severoamerickou scénu, včetně úspěšného CS:GO týmu. Již při podpisu smlouvy organizace avizovala, že spojení s pashou má přivést aktivity Team Liquid zpět na starý kontinent.

 

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.