Přejít k hlavnímu obsahu

Pátá Soutěžní středa nabízí Premium vstupenku na letošní ročník MČR včetně termohrnku

22. 7. 2020 | 08:45 Všechny hry
Je tady nový týden a s ním naše další, již pátá, Soutěžní středa, která podobně jako minulý týden ozkouší hlavně zaryté domácí fanoušky CS:GO. Na správnou odpověď máte tradičně čas do dnešního večera, tak neváhejte zkusit štěstí, protože máte šanci si odnést naši exkluzivní výhru!
Soutěžní středa
Soutěžní středa

Minulý týden jste měli za úkol zavzpomínat na historii MČR, která se točila kolem osobnosti spojené s komentováním CS:GO na MČR. I nyní zůstaneme u oblíbeného Counter-Striku, ovšem naše pozornost se přesouvá z komentátorského křesla na nezapomenutelné úspěchy našich elitních hráčů, takže se nabízí šance ukázat, že jste opravdovými fanoušky domacích osobností. Všechny správné odpovědi si následně projdou slosováním, které rozhodne o výherci našich exkluzivních cen. Tento týden si jeden šťastlivec odnese třídenní Premium vstupenku na MČR 2020 a stylový MČR termohrnek!

Naše pátá otázka zní: V jakém roce vyhráli Guardian a Oskar svoje poslední Mistrovství České republiky? Vaše odpovědi rádi probereme na našem Instagramu hned pod soutěžním příspěvkem s touto otázkou. Přispět svou správnou odpovědí můžete klasicky až do 23:00, načež všechny správné odpovědi poputují do slosování, které rozhodne o jednom vítězi, který si odnese zmíněnou výhru. Přejeme všem hodně štěstí, ale i když se na vás zrovna dnes nedostane, nebuďte smutní, Soutěžní středy tu pro vás budou každý týden až do listopadu!

MČR