Přejít k hlavnímu obsahu

Páté kolo FORTUNA COOL ligy se dohraje v sobotu

2. 5. 2019 | 22:27 Counter-Strike 2
Páté kolo nejprestižnější domácí dlouhodobé soutěže v Counter-Strike na nás čeká již tento týden! Kdo si do tabulky FORTUNA COOL ligy připíše body tentokrát?
FORTUNA COOL liga
FORTUNA COOL liga

Jen dvou bodovou ztrátu mají po dvou kolech hráči Team Brute a díky tomuto skvělému výkonu už mají i takto dlouho před koncem tohoto týdne pojištěný postup na LAN finále. Čtyři body na ně pak ztrácí eXtatus, za kterými se pak nachází dvojice týmů s šestnácti bodovým ziskem, mix XDDDDDD a Dark Tigers. Po postupových místech ale přichází velký propad, nejblíže TOP 4 se totiž nachází až ECLOT.LYNX a Moops Academy, kteří drží 7 bodů. Předposlední místo patří díky jedné výhře a jedné remíze Team Gravity a jen s jednou jedinou výhru a úplný chvost tabulky okupují se třemi body VENI VIDI VICI.

Tabulka

Toto pořadí se ale tento týden dost možná změní! I pro páté kolo dopadl los opravdu zajímavě. Na úvod na sebe totiž narazí Team Brute XPG a eXtatus a první utkání celého hracího týdne bude nepochybně i to nejdůležitější. Souboj očekáváme velmi vyrovnaný, ale i přesto, že eXtatus své kvality nepochybně dokázali, to na výhru podle nás nedotáhnou, Brute podle nás maximálně jednou remizují. Vyrovnané bude podle nás i druhé úterní utkání, hrané od 21:00. 3V v nové sestavě sice nejspíše body neuhrají, ECLOT.LYNX by ale měli alespoň potrápit.

Dohrávat se pak toto kolo výjimečně nebude ve čtvrtek, ale v sobotu. Poslední den pracovního týdne přinese na začátek zápas mezi Team Gravity a Dark Tigers, a i když rozdíl mezi těmito dvěma celky činí 12 bodů, Gravity by jednu mapu uhrát mohli. Celé páté kolo pak uzavře souboj XDDDDDD a Moops Academy, v němž už to podle nás bude docela jednoznačné. Mix XDDDDDD si vede skvěle a Moops Academy tu ideální formu zatím hledají, šest bodů si tedy podle nás odnese první jmenovaný.

Štítky: COOL liga
miluju videohry a hlavně ligu legend