Přejít k hlavnímu obsahu

Patnáctá Soutěžní středa je tady a s ní i šance dosáhnout na unikátní výhru

7. 10. 2020 | 10:00 Counter-Strike 2
Je tady další týden a s ním nová Soutěžní středa, která opět prověří vaše vědomosti z historie MČR. Navíc máte jedinečnou šanci si také odnést naši exkluzivní výhru, dejme se tedy do toho!
Soutěžní středa
Soutěžní středa

I v dnešním díle zůstaneme u historie oblíbeného Counter-Striku na MČR a i tentokrát se zaměříme na jednu z důležitých tváří domácí esportové scény. Nyní už záleží jen na vašich znalostech, abyste prokázali, že jste opravdovými znalci našich hvězd a máte přehled o jejich výkonech. O osudu těch z vás, kteří na naší otázku odpoví správně, rozhodne následovné slosování, které vybere onoho šťastlivce, jenž dosáhne na naši exkluzivní výhru. Tento týden si výherce odnese stylový MČR termohrnek!

Naše patnáctá soutěžní otázka zní následovně: Má oskar nějaký titul z MČR? Pokud ano, kdy jej vyhrál? Odpovídat můžete na našem Instagramu, kde jsme spolu s vydáním článku zveřejnili soutěžní příspěvek právě s touto otázkou. Trefit správnou odpověď můžete až do večera do 23:00, načež všechny správné odpovědi poputují do slosování, které vybere jednoho šťastlivce z vašich řad, který si odnese zmíněnou výhru. My se na vás budeme těšit příští týden s novou soutěžní otázkou!

MČR