Přejít k hlavnímu obsahu

PETA požaduje ban pro streamerku Alinity na platformě Twitch

15. 12. 2019 | 08:00 Twitch.tv
Největší nezisková organizace bojující za práva zvířat na světě, PETA, požádala Twitch o zabanování známé a kontroverzní streamerky Alinity za týrání jejích domácích mazlíčků.
alinity ban
alinity ban

Není to poprvé, co si streamerka Alinity koleduje o ban. Za poslední rok byla mnohokrát označena jako "tyran zvířat", naposledy v červenci, kdy své kočce lila do pusy vodku. V jiném případě, kdy se jí kočka procházela před monitorem, jí bez jakéhokoliv soucitu zahodila za sebe bez ohledu na to, kam kočka dopadne.

„Jsme si vědomi tohoto násilí a žádáme Twitch, aby streamerku na této platformě zabanoval.“

– vyjádření PETA na Twitteru.

Navzdory tomu, že Alinity přiznala své chyby a všem se veřejně omluvila, problém stále přetrvává. V posledním případě se nechala očmuchávat od svého psa při cvičení jógy, aniž by svého mazlíčka jakkoliv okřikla nebo odehnala.

„O mé domácí mazlíčky je dobře postaráno, žijí v teplém domě se skvělou péčí a vyhovím každému, kdo si to bude chtít ověřit,“

– dodává Alinity.

Proč Twitch, ve většině případech velmi přísný a nekompromisní, tentokrát nic nedělá a celé kauze se vyhýbá? Myslíte, že si kontroverzní bavička ban za své chování k jejím mazlíčkům zaslouží?

Štítky: Alinity, PETA
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.