Přejít k hlavnímu obsahu

Pětinásobná světová šampionka vytváří vlastní značku oblečení

2. 12. 2020 | 13:00 Counter-Strike 2
Bývalá profesionální hráčka CS:GO MissHarvey spustila vlastní oděvní značku, která má být unisex. Má být spojením esportové kultury, populární módy a umění. MissHarvey profesionální herní scénu opustila v roce 2019.
missharvey
missharvey

Bývalá profesionální hráčka Stephanie „missharvey“ Harvey vytvořila vlastní unisex kolekci s názvem „Rose Water“. Kolekci vytvořila ve spolupráci s Represent, americkou merchandisingovou agenturou. Harvey nyní pracuje jako výkonná ředitelka společnosti Counter Logic Gaming a založila společnost ÉLEVEY. Jedná se o tzv. „Digital Citizenship Company“. Základní myšlenka společnosti je o „povznášení se navzájem a vstoupení do světa jako nejlepší digitální občané, jakými můžeme být." Společnost má kořeny v podpoře zdravých interakcí online i ve skutečném světě. 

Pro zajímavost, myšlenka digitálního občanství znamená především zodpovědné využívání technologií, ať už jde o počítače, internet nebo další digitální zařízení pro zapojení do společnosti, a to na jakékoliv úrovni.    

Harvey opustila profesionální scénu v roce 2019. Byla jednou z nejlepších hráček Counter-Strike a celkem pětkrát získala Electronic Sports World Cup (ESWC) na ženském CS turnaji, a to v letech 2007, 2010, 2011, 2012 a 2015. Soutěžila s třemi různými týmy: SK Ladies, UNIBITED a CLG Red. 

První kolekce ÉLEVEY se skládá z triček, roušky, mikiny a bundy, jejichž účelem je především pohodlí a funkčnost. Podle Harvey tato linie oblečení kombinuje esportovou kulturu, populární módu a umění. Dostupná je v různých velikostech, od XS až po 4XL. ÉLEVEY pak má být víc než pouhá značka oblečení, alespoň sama Harvey tomu věří. A o čem vlastně značka je? 

  • O důvěře v rovnost a psychologickou bezpečnost v online světě 
  • O celoživotním učení a růstu. 
  • Postavení se proti kyberšikaně, boji proti kybernetické závislosti a cenění si kybernetické bezpečnosti. Na podporu tohoto hnutí má jít 75 % z částky za koupi každé roušky nadaci proti kyberšikaně, Cybersmile.

Prodej i zasílání objednávek začne již 18. prosince. Celkem v kolekci naleznete: 3 trička s tříčtvrtečním rukávem, 1 tričko s dlouhým rukávem, 1 mikinu, 1 roušku a 1 zimní bundu.