Přejít k hlavnímu obsahu

Pinnacle Cup za účasti SINNERS začíná! Česká jednička vyzve od 10:00 Copenhagen Flames

7. 3. 2021 | 08:00 Counter-Strike 2
Už je to přes dva týdny, co jsme vás informovali o účasti SINNERS v nově vzniklém Pinnacle Cupu. Čas utekl jako voda a čeští hráči vstupují do tohoto turnaje s celkovým prize poolem 100 000 dolarů!
beastik
beastik
Zdroj: Foto: SINNERS Esports

SINNERS se na světové scéně neustále zlepšují a není divu, že se jim na stole začínají hromadit pozvánky do zajímavých turnajů. Jedním z nich je nově vzniklý Pinnacle Cup, který vznikl spojením sázkové kanceláře Pinnacle s produkční společností Relog Media a i proto nabízí nádherný prize pool ve výši 100 000 dolarů. Hříšníci navíc dostali pozvánku hned do základní části, kam se některé ostatní celky musely kvalifikovat z úvodní eliminační části. Jedním z takových byl i GamerLegion s Patrikem "Zero" Žúdelem v sestavě. A právě GamerLegion už základní část započali, v zápase s Winstrike ale na své soky ve vyrovnaném zápase nestačili a prohráli 1:2.

Parta okolo zkušeného snipera Tomáše "oskar" Šťastného je v základní části se swiss formátem jedním z největších favoritů a bude určitě mířit do play-off. V případě postupu by se hříšníci mohli potkat s výbornými týmy jako Gambit Esports či FunPlus Phoenix s Martinem "STYKO" Stykem, kteří byli organizátory pozváni přímo do druhého kola play-off. V tom prvním se totiž objeví 8 nejlepších týmů ze základní části.

V úvodním zápase vyzvou SINNERS kvalifikovaní Copenhagen Flames. S tímto 60. celkem světa hráli pouze jednou, a to v regionálních skupinách Snow Sweet Snow #2. Tehdy Češi dokázali zvítězit 2:1 a my doufáme, že i tentokrát se bude opakovat podobný scénář, jen ideálně ještě s klidnějším průběhem pro srdce fanoušků. Pro postup dále bude potřeba vyhrát třikrát z pěti zápasů, o dalších soupeřích a průběhu vás budeme informovat.

Štítky: Pinnacle Cup, SINNERS
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.