Přejít k hlavnímu obsahu

Pittsburgh Knights propouštějí svoji PUBG sekci

16. 10. 2019 | 21:14 PUBG: Battlegrounds
Pro všechny týmy, které nepostoupily na světový šampionát nebo nehrají baráž, již sezóna 2019 skončila. Očekávat se tak mohou přesuny nejen hráčské, ale i mezi organizacemi.
Výchozí obrázek

Přesně tohle je i případ Pittsburgh Knights, kterým se Phase 3 nevydařila a místo boje o postup na PGC hráli o to, aby na ně nečekala baráž – což by po účasti na červencovém GLL Grand Slamu bylo velkým zklamáním. Tato organizace je jednou z velkých stálic evropské scény a přežila i TEXQSův ban za cheating. Jediným původním hráčem sestavy byl Dreadon, který v týmu setrval takřka po dobu celých dvou let podpory PUBG.

Společné dny jsou však sečteny a Knights svoji sekci oficiálně propouštějí. Podle krátkého vyjádření na Twitteru to ale nevypadá, že by se chtěli zříct podpory PUBG nadobro. Nyní se ale může pouze spekulovat, co plánují nadále, protože ve svých řadách mají i PUBG Mobile sekci. Jisté taktéž není, co bude se stávajícím týmem.

Bývalá PUBG sekce Pittsburgh Knights:

 Švédsko Carl 'Draedon' Birgersson
 Velká Británie Marcus 'Realzx' Vining
 Dánsko Mads 'Wan7ed' Møller Jacobsen
 Švédsko Carl Alexander 'Zhnark' Blomvall

MČR 2019
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.