Přejít k hlavnímu obsahu

PiXeL1K a jeho tým si neuvěřitelnými výkony podmanili mezinárodní soutěž Fragleague

8. 6. 2020 | 10:30 PUBG: Battlegrounds
Mezinárodních lig běží aktuálně celá řada a jednou z těch známějších je Fragleague, kde se představil také tým Tempus s českým hráčem PiXeL1Kem. Devět hracích týdnů je u konce, tak se pojďme podívat, jak dominantní tento severský celek byl.
Miloslav 'PiXeL1K' Feik
Miloslav 'PiXeL1K' Feik

Takřka před dvěma měsíci se Miloslav 'PiXeL1K' Feik připojil k evropskému týmu Tempus, a po této době už se dá jednoznačně usoudit, že si z více nabídek vybral opravdu dobře. Tempus hra šlape na jedničku a ukazuje se to také na samotných výsledcích. Vedle postupu do první sezóny PUBG Continental Series se tento severský celek ukazoval také ve Fragleague, kde dominoval od začátku až do konce.

Fragleague se skládala z devíti hracích týdnů, v každém z nich se odehrály vždy čtyři hry. Hned první týden Tempus vyšel na jedničku a PiXeL1K a spol. šli do vedení s šestibodovým náskokem. Na tuhle výhru navázali v týdnu druhém i čtvrtém a odstup v čele soutěže byl opravdu brutální. Jejich pozice vypadala neotřesitelně, oni však nepolevovali a ovládli i poslední dva týdny. Ten závěrečný dokonce takovým způsobem, že jednu z her vyhráli se 21 killy. I díky tomu tedy v celkové tabulce zvítězili s neuvěřitelným náskokem 100 bodů.

Tempus hra šlapala výborně po všech stránkách a spolehnout se severský celek mohl také na dovednosti českého hráče. PiXeL1K za 36 her dokázal nastřílet neskutečných 94 killů, což je v průměru takřka 3 na hru! Tyto statistiky jsou opravdu parádní a my jen doufáme, že mu to v zahraničním angažmá bude klapat i nadále. Další sezóna Fragleague sice proběhne až na podzim, už tento týden ale vypukne PCS Season 1.

Tempus Fragleague
Fragleague
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.