Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone aréna na Prague Car Festivalu 2018

31. 8. 2016 | 01:16 Všechny hry
Výchozí obrázek

Již 7. ročník Escape6 Prague Car Festivalu opět představí stovky unikátních vozů a zajímavý doprovodný program. Špičkový tuning a renomované značky z celé Evropy, desítky značek automobilů, unikátní sraz supersportů, americké klasiky a další originální exponáty vám poskytnou úžasnou podívanou. To vše bude podpořené show na venkovní výstavní ploše i na pódiu v hale. Nebude chybět ani focení s modelkami, stejně jako herní stánky a spousta zábavy v naší aréně.

Kde: PVA EXPO PRAHA Letňany, Beranových 667
Kdy: 1. a 2. září 2018
Vstupenky: více informací ZDE
Událost: Facebook událost s nejnovějšími informacemi ZDE


Lenovo dorazí na letošní Prague Car Festival opět s nejnovějšími herními modely Legion, které budou moci zájemci otestovat na plné obrátky! K dispozici bude i playseat se závodními hrami a právě tady proběhnou i soutěže o věcné ceny z řady Lenovo Y Gaming, hrát se bude o funkční periferie nebo stylový armored backpack.

Vydavatelství PLAYMAN stejně jako v loňském roce dodá letňanskému festivalu formulový šmrnc díky prezentaci nejnovějšího dílu licencovaného simulátoru F1 2018. Připravena bude spousta herních stanic a i tady budou připravneny o soutěže, jak jinak než o tématické produkty.

 

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.