Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone aréna nechyběla na Prague Car Festivalu

4. 9. 2019 | 16:07 Všechny hry
Další ročník veletrhu Escape6 Prague Car Festival je za námi. Výstaviště PVA EXPO Letňany opět hostilo rozmanitou motoristickou expozici, kterou jsme v rámci doprovodného programu doplnili svou herní zónou se zaměřením nejen na závodní hry.
Prague Car Festival 2019
Prague Car Festival 2019

Ačkoliv již PLAYzone arény nepořádáme tak často jako v minulosti, tak pokračování Prague Car Festivalu jsme vynechat tak jako v minulých letech nemohli. Ve spolupráci se čtveřicí partnerů jsme dali dohromady zábavný odpočinkový program, u kterého si celé rodiny dokázali oddechnout ve zcela napěchovaných halách.

Největší počet herních stanic nabídla dvojice BenQ a HAL3000. Sestavy HAL3000 patří k tradičním součástem PLAYzone arény a tentokrát byla připravena rovná desítka sestav MČR 2019 Pro. Požitek z volného hraní doplnil BenQ se svými monitory, netradiční 32" a 35" modely řady EX byly návštěvníky vysoce opěvovány.

Žádným nováčkem naši herní zóny nebylo Lenovo, které do Letňan dorazilo s parádním závodním playseatem, který doplnilo ještě dalších pět herních stanic. Nežádanějším a nejoblíbenějším titulem zde byla Forza Horizon 4, ve které jsme uspořádali i řadu soutěží a ty nejrychlejší jsme odměnili věcnými cenami partnera.

Koncept celé arény uzavřel Datart, u kterého se vyjímal především koutek s virtuální realitou. Beat Saber si každý zamiluje již na první dojem a nejinak tomu bylo i na ryze motoristické akci. Kromě šavlování ale ani tady nechyběl závodní playseatem, který rovněž nabídl spoustu závodů o ceny. Děkujeme, že jste dorazili!

Prague Car Festival 2019
Prague Car Festival 2019
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.