Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone Challenge nabídne nejvyšší kategorii MČR bodů i garantovaných 220 000 Kč

Do startu premiérového ročníku naší LAN párty zbývají dva měsíce a přípravy jsou v plném proudu. Že vás ale v první řadě zajímá, o co se bude hrát?
PLAYzone Challenge 2019
PLAYzone Challenge 2019

Hlavním motivem BYOC akcí nejčastěji bývá možnost poznat se s domácí komunitou jako celkem a utužit kolektiv se svým týmem či partou kamarádů. Zároveň jsme si však samozřejmě vědomi toho, že různé sorty hráčů mají jiné cíle a pokud jste z řad těch, kteří mají jen ty nejvyšší ambice, pořádně zpozorněte.

PLAYzone Challenge bude totiž zařazen do seriálů Mistrovství České republiky v počítačových i mobilních hrách, okolo jehož podmínek na nejvyšší bodovou podporu byla celá akce od základu postavena. Vítězové turnajů ve hrách Counter-Strike: Global Offensive i PlayerUnknown's Battlegrounds se mohou těšit na maximální zisk 1000 MČR bodů, nejvyšší odměna v řádech stovek cenných bodů čeká i na šampiona ve hře Hearthstone. Menší počet MČR bodů pak obdrží každý, kdo se probojuje do vyřazovací fáze. Kompletní detaily s konkrétními hodnotami i formátem jednotlivých turnajů odhalíme v blízké době v sérii samostatných článků.

PLAYzone Challenge 2019

S udělením áčkové bodové dotace v rámci MČR 2019 je spojený také minimální prize pool, který postupem času ještě s jistotou poroste, ale který nyní můžeme označit jako garantovaný. Ke dnešnímu dni tak celkové finanční odměny všech pěti zúčastněných hlavních titulů sahají do výše 220 000 Kč. Rozdělení je poté následovné:

  • csgo mini Counter-Strike: Global Offensive – min. 60 000 Kč
  • pubg mini PlayerUnknown's Battlegrounds – min. 60 000 Kč
  • lol icon League of Legends – 45 000 Kč
  • fortnite mini Fortnite – 40 000 Kč
  • hs mini Hearthstone – min. 15 000 Kč

Denně jsme dostávali na našich kanálech řadu dotazů spojených právě s prize poolem či MČR body, tak doufáme, že pokud jste dosud právě kvůli tomuto faktoru váhali, nyní vám již nic nebude bránit sebe nebo svůj tým registrovat. Už za týden totiž končí první vlna prodeje vstupenek, kde získáte 100 Kč slevu na každého hráče. Zoufat nemusíte ani v tom případě, že na seznamu výše vaši oblíbenou hru nenajdete, protože už nyní připravujeme řadu doprovodných turnajů pro nadšence pro řadu dalších herních titulů. Stačí si kliknout na obrázek níže, vybrat si jednu z variant a následně si jen zaškrtnout víkend 19. až 21. června ve svém kalendáři.

PLAYzone Challenge 2019
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.