Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone Challenge představuje desátý titul

10. 1. 2020 | 09:34 Rocket League
Už je to nějaký týden, co jsme oznámili datum konání a hlavní turnaje druhého ročníku BYOC akce PLAYzone Challenge. Tenhle repertoár nyní doplňujeme o desátou hru, kterou se stává osvědčený Rocket League.
PLAYzone Challenge Rocket League
PLAYzone Challenge Rocket League

Na konci loňského roku jsme se po opravdu dlouhé době vrátili k podpoře hry Rocket League, jejíž komunita je po turnajích na domácí scéně opravdu hladová. Tento zájem nyní přetavujeme k dalšímu velkému kroku, kterým je zařazení mezi hlavní tituly druhého ročníku PLAYzone Challenge. Rocket League se tak stává jubilejní desátou hrou, která v Brně nebude od 22. do 24. května chybět. Předběžně máme pro arkádový fotbálek připraveno 32 slotů, hrát se bude v nejtradičnějším formátu 3 proti 3. Pokud navíc nebudete s registracemi otálet, tak až do konce ledna můžete s vaší partou využít slevu až 200 Kč na registraci jednoho hráče.

PLAYzone Challenge
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.