Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone Challenge rozšiřuje repertoár hlavních her o Rainbow Six: Siege a StarCraft II

29. 4. 2019 | 18:03 StarCraft 2 Rainbow Six: Siege
První vlna pomalu končí, první milník registrovaných hráčů byl pokořen. Do PLAYzone Challenge však zbývají stále necelé dva měsíce a to je ten správný čas odhalit další dvě hry, které budou na brněnské lan párty označeny jako hlavní.
PLAYzone Challenge 2019
PLAYzone Challenge 2019

Přípravy na nejočekávanější lan párty letošního roku jsou v plném proudu, ve spolupráci s komunitou jsme se však rozhodli nespokojit s pěti hlavními tituly a ještě před koncem nejlevnější registrační vlny tu máme oficiální zařazení dalších dvou her mezi hlavní tituly PLAYzone Challenge 2019, akce konané 21. až 23. června v Brně.

PLAYzone Challenge 2019

První novinkou je Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, od kterého máme zajímavá očekávání. Tato taktická akční střílečka totiž v nedávném hlasování o B titul MČR v počítačových hrách vykázala zajímavá čísla a vedle online turnajů si její komunita zaslouží i tuto šanci, kde může ukázat svou sílu v praxi.

Celkově sedmým titulem se pak stává legendární strategie StarCraft II, která ač nepatří do mainstreamu dnešní doby, stále své zaryté fanoušky má a věříme, že PLAYzone Challenge bude v tomhle případě i podnětem k tomu, aby domácí SC2 scéna zavzpomínala na staré časy a probrala se k životu.

Oba tituly již byly přidány na stránky akce, tak neotálejte s registrací, protože už v úterý 23:59 končí první registrační vlna, ve které máte možnost ušetřit 100 Kč na hráče. Registrovat se můžete přímo zde.

PLAYzone Challenge 2019
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.