Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone Podcast jde živě do nové sezóny! Prvním hostem na Twitchi dnes bude Xnapy

15. 7. 2020 | 16:20 League of Legends
Ptali jste se po tom, máte to mít. Po čtyřech měsících od vysílání prvního PLAYzone Podcastu přicházíme s jeho vylepšenou variantou, vysílat totiž budeme premiéru na Twitchi! K tomu by se samozřejmě nehodila nehybná grafika, tak jsme se rozhodli, že všechno nejprve oživíme webkamerami. Premiéra nové sezóny proběhne už tuto středu 15. července od 17:30.
PLAYzone Podcast
PLAYzone Podcast

Moderátorské duo Přemek 'huhy' Malina a Pavel 'Tučňák' Kristián se ze sebe ještě nezbláznilo a je připraveno na další várku známých hostů. Patnáct jich mají za sebou, ve výhledu jsou však další desítky. Jako první do druhé sezóny dorazí někdejší úspěšný hráč a dnes velice známý League of Legends komentátor a streamer Petr 'Xnapy' Jirák. Tahle kombinace z něj v domácím LoLkovém rybníčku dělá jedničku svého druhu.

První díl nové série sice nebyl kvůli posunu na poslední chvíli možný živě, v dalších pokračováních ale půjdeme s kůží na trh. Tentokrát už vám tak můžeme říct a navnadit vás, že jsme se se Xnapym více než hodinku bavili o zajímavých tématech nejen kolem League of Legends jako takového, ale celkově kolem domácí scény, jako třeba kvality komentátorů. Věříme, že se dozvíte spoustu nového, tak nezapomeňte dorazit!

Premiéra proběhne ve středu 15. července od 17:30 na našem Twitchi, záznam poté – stejně jako všechny starší díly – najdete v archivu přímo na našem webu. Třetí možností jsou platformy jako Spotify, které všechny najdete zde na Anchor.fm. Tam si však musíte pár dní od exkluzivní premiéry našimi oficiálními kanály počkat.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.