Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone Podcast na téma CEE Champions odstartuje netradičně už v 16:30

21. 10. 2020 | 13:03 Counter-Strike 2
Dvanácté pokračování živého PLAYzone Podcastu nabídne téma mezinárodního turnaje CEE Champions, o kterém nám něco poví organizátor Marek Sýkora z eventové části týmu eSuba.
PLAYzone Podcast o CEE Champions
PLAYzone Podcast o CEE Champions

CEE Champions vlétlo na scénu v zaneprázdněném období česko-slovenské scény, ačkoliv je pořadatel klání o 15 tisíc dolarů právě z našich končin. Přesto se však kompletní výčet českých a slovenských zástupců dokázal dostat do play-off. O průběhu však tento díl PLAYzone Podcastu nebude. Hostem huhyho a Tučňáka totiž nebude hráč, nýbrž zástupce eventové části eSuby Marek Sýkora. Jaká byla motivace vytvořit právě takový turnaj, jak se na něj tváří zahraniční týmy a jak důležité jsou podobné eventy pro eSubu samotnou? Živá diskuze proběhne na našem Twitchi netradičně již od 16:30, o archiv pak nepřijdete na webu či dalších oblíbených platformách.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.