Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone Shop zažije na MČR premiéru! V prodeji bude i licencovaný merch světových týmů

8. 11. 2018 | 15:47 Všechny hry
Agentura PLAYzone se v rámci svých projektů rozhodla spustit nový projekt, kterým je vlastní eshop. Než však bude jeho internetová podoba zveřejněna, obchod zažije premiéru již o víkendu 9. až 11. listopadu na MČR v počítačových a mobilních hrách v Brně.
Výchozí obrázek

Měli jste někdy touhu si zakoupit dres či tričko vašeho oblíbeného týmu, ale nechtělo se vám objednávat ze zahraničí? Nyní už tenhle problém řešit nemusíte! Počínaje MČR 2018 spouštíme vlastní PLAYzone Shop, který právě v Brně zažije svou premiéru. V nabídce máme celou škálu licencovaných produktů ESL té nejvyšší kvality s motivy týmů Astralis, Cloud9, FaZe Clan, Fnatic, G2 Esports, MIBR, mousesports, Ninjas in Pyjamas, Virtus.pro a Team Liquid.

PLAYzone Shop

V eshopu budeme samozřejmě prodávat i vlastní motivy, což můžete vidět i na obrázku výše. Ještě před jeho spuštěním však na MČR 2018 exkluzivně vypouštíme trička na motivy právě letošního mistrovství. Nabídku budeme samozřejmě postupně rozšiřovat, ať už o domácí produkty, různé exkluzivity nebo merchandise zahraničních týmů. Premiérový prodej na Veletrzích Brno v rámci MČR 2018 bude zkušebním, abychom viděli, jaký bude skutečný zájem ze strany komunity. Na místě budeme mít veškerý repertoár triček a dalších produktů, které budete moci po celou dobu konání akce zakoupit v PLAYzone stánku přímo v pavilonu B, kde bude tento herní svátek o víkendu probíhat.

Štítky: PLAYzone Shop
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.