Přejít k hlavnímu obsahu

Po Sampi a BRUTE se na Dota 2 scénu vrhá i eSuba

1. 4. 2020 | 20:46 Dota 2
I eSuba se po oznámení Sazka eLeague rozšiřuje o Dota 2 sekci. Bude tak chtít konkurovat týmům jako Sampi, BRUTE nebo Rozbíječi.
eSuba
eSuba

Jelikož v nové lize musí každý tým být zapsán pod právnickou osobou, rozumějme esportovou organizací, vzala jedna z předních českých organizací pod křídla jeden z nejsilnějších celků domácí scény, Nabíhači. Sám kapitán Adam "Ade" Koníček ohodnotil na svém streamu svůj tým jako druhý nejlepší, hned po Sampi. V týmu jsou velmi zvučná jména jako kapitán Ade nebo Jan "Lacek" Hrůzna, jehož si možná pamatujete z The International 2011, kde reprezentoval česko-slovenský celek SGC.

Na domácí scéně se Dotě v posledních letech nedostávalo tolik pozornosti v rámci turnajů a soutěží, tudíž jsme ani my neměli takovou motivaci podporovat tuto hru. Komunita je nicméně stále obrovská a aktivní. Příchod nové ligy od SAZKY byl však tím správným impulzem, který tu vše opět nastartoval, a jsme rádi, že u nás můžeme přivítat tak kvalitní tým, který nás bude v této lize reprezentovat. Vítám za celou eSubu novou skvadru, ať se jim u nás líbí a GOOD LUCK!

říká operating officer eSuby Alexandr Ambróz.

Sestava

 Česká republika Petr „Hajadlo“ Hájek
 Česká republika Jan „Lacek“ Hrůza
 Česká republika Adam „Ade“ Koníček
 Česká republika Sebastien „Digi“ Ložek
 Česká republika Štěpán „breezy“ Průdek

Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba