Přejít k hlavnímu obsahu

Podpořte Sensei Esports na cestě za full-time

6. 12. 2018 | 03:56 PUBG: Battlegrounds
Česko-slovenská sestava anglické organizace Sensei Esports má unikátní příležitost získat finanční dotace, které by umožnily přechod k hraní na plný úvazek. K tomu je však podpora komunity, a tak může každý náš čtenář dopomoci zástupci domácí scény k přelomovému posunu.
Sensei Esports
Sensei Esports

Skutečných full-time týmů tu v domácím rybníčku máme poskrovnu. Po dobu jednoho roku jsme tu měli Alza.eXtatus v CS:GO, letos přišla eSuba s League of Legends projektem, ale kromě jednotlivců, kteří kompetitivní hraní propojují se streamováním, by to bylo nejspíše všechno. Nyní však přichází ideální čas na podporu PlayerUnknown's Battlegrounds, a to díky FanFlux Sponsorship Voting Challenge. V čem tato výzva spočívá?

Projekt Socios.com byl spuštěn na podporu battle royale komunity, konkrétně v Anglii. A právě odsud je organizace Sensei Esports, která už dlouhé měsíce podporuje PUBG sestavu složenou z českých a slovenských hráčů. Tým v čele s letošním kapitánem slovenské reprezentace, Timotej 'Goes' Truchlým, nechyběl po Mistrovství Slovenska ani na NVIDIA PUBG MČR 2018, kde sám tento střelec a streamer v jedné osobě bohužel nemohl nastoupit.

Nepřekonatelný výkon RTX

Česko-slovenská PUBG skvadra v barvách Sensei Esports je právě jedním z vybraných battle royale týmů, pro které může naprosto každý hlasovat. Z devíti možností si pouze tři nejlepší odnesou možnost hraní na plný úvazek po dobu šesti měsíců a rozdělí si tak odměnu 60 tisíc euro. Ať už tak bedlivě sledujete scénu v PlayerUnknown's Battlegrounds nebo vám jen záleží na podpoře domácího progamingu, najděte si minutu času a hlasujte v této anketě pro Sensei Esports. Kromě cestou za snem může i každý hlasující vyhrát věcné ceny.

Zdroj: socios.com
Štítky: Sensei Esports
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.