Přejít k hlavnímu obsahu

Pokimane slaví oficiální vydání Valorantu v cosplayi

5. 6. 2020 | 10:00 VALORANT
Před pár dny vyšla očekávaná FPS hra - Valorant. Hru si již během bety oblíbilo hodně hráčů a mezi ně patřili samozřejmě také streameři, jako je například i slavná streamerka Pokimane. Ta se svůj stream při této speciální příležitosti rozhodla trochu netradičně ozvláštnit.
123
123

Připojit se do hry v den vydání bylo sice trochu problematické kvůli technickým potížím a velkému náporu hráčů, nicméně hráči si čekání mohli zkrátit sledováním streamu, například toho od Pokimane, která je nejen známou streamerkou, ale také se o Valorant zajímala a aktivně jej hrála už v betě. Díky předešlým zkušenostem se hrou také věděla, které agenty preferuje a jednoho z nich - Sage, dokonce velmi často nazývala "OP". Své preference pro tohoto agenta ještě podtrhla právě cosplayem, který na sobě měla v den vydání během celého streamu.

Cosplayem se také před svým streamem pochlubila na Twitteru a kromě toho, že na sobě měla celý stream (4 hodiny) cosplay, se jí také podařilo udržet přední příčky ve sledovanosti ve hře Valorant. A možná právě k tomuto úspěchu ji dopomohl její zajímavý nápad.

A co na něj říkáte vy?

Štítky: Pokimane