Přejít k hlavnímu obsahu

Pokrovac dokázal jako první hráč dosáhnout Master ranku

29. 1. 2020 | 05:41 Legends of Runeterra
Český karetní mág Pokrovac už nemává Hearthstone kartami jako na titulní fotce. Ještě nedávno sice zkoušel Teamfight Tactics, ale jakmile přicházely vlny Legends of Runeterra, našel v tom novou vášeň. Nyní se navíc může pyšnit titulem, který mu už nikdo nikdy nesebere! Pokud tedy někdy nepřijde rank Grandmaster a Challenger.
Pokrovac
Pokrovac

Otevřená betaverze karetní hry Legends of Runeterra vyšla teprve 23. ledna večer, naprosto všichni se pak do ní mohli ponořit o den později. Dne 28. ledna pak svět poznal prvního hráče, který dosáhl nejvyššího ranku Master, a nám je velkou ctí nyní oznámit, že tím hráčem není nikdo jiný než Mikuláš 'Pokrovac' Dio.

Český reprezentant se nejvíce proslavil v Hearthstone, kde s národním týmem dokonce triumfoval na Global Games. Kromě eSuby si spolu se StanCifkou zahrál i za zahraniční organizaci Misfits, jeho posledním angažmá byl Team Moops. Nyní už vše směřuje novému karetnímu titulu od Riot Games a už sklízí první ovoce.

Okamžitě po vydání open bety se Pokrovac vrhl do grindu, aby se právě on stal tím, kdo bude prvním Master hráčem na celém světě. Největším soupeřem mu byl další bývalý Hearthstone hráč, Xixo, ale ani ten na něj nakonec nestačil. Přesně ve 22:48 nahodil český hráč na Twitter důkaz, že se mu to opravdu povedlo. Potvrzení, že byl skutečně globálně prvním hráčem s Master rankem, přišlo přímo z oficiálního účtu Legends of Runeterra.

Pro své fanoušky si po dosáhnutí historické mety připravil i stream, kde kromě základních typů a ukázky gameplaye představí i své použité decky, které jsou zatím pro veřejnost utajeny. Naladit si jej můžete dnes na Twitch kanále níže od 14:00. Sledovat snahu jeho konkurence na cestě do Masteru můžete na této stránce.

Štítky: pokrovac
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.