Přejít k hlavnímu obsahu

Pokrovac se opět stává prvním trojnásobným držitelem Master Tieru

4. 5. 2020 | 12:00 Legends of Runeterra
S příchodem oficiálního spuštění Legends of Runeterra také končí první sezóna hodnocených zápasů, což znamená, že hon za vysněnými divizemi opět začíná. Aktivní hráči z otevřené bety už mají sice nějaký ten náskok, ale i oni se setkali s částečným resetem získaného ranku. Ani Pokrovac nezahálel a znovu dosáhl Masteru, a to rovnou třikrát.
Pokrovac Master
Pokrovac Master

Po odstartování bety Legends of Runeterra se Mikuláš 'Pokrovac' Dio okamžitě dostal do povědomí všech hráčů, i vývojářů, protože byl úplně prvním člověkem, který dosáhl na nejvyšší možnou divizi – Master Tier. Zde jeho úspěch ovšem nekončí, jelikož začal zdolávat milníky i na dalších serverech a nakonec se stal trojnásobným držitelem Masteru na třech dostupných serverech, což jsou všechno obdivuhodné úspěchy, které mu už nikdo neodpáře. Navíc si ho tak vyhlédl domácí celek SINNERS, v jehož barvách Pokrovac v současnosti hraje.

Co ale teď, když je tady nová sezóna, která začala oficiálním spuštěním hry jak na PC, tak i na mobilní telefony? Hráčům, kteří aktivně climbovali v betě hry, se totiž částečně resetovaly jejich dosažené divize. Sice nebudou muset hrát úplně od začátku, ale i tak závod znovu začíná. V souvislosti s touto tématikou o sobě dal Pokrovac vědět, když oznámil, že se znovu chystá dosáhnout prvního Masteru.

A jak řekl, tak také udělal. Už 30. dubna se mu podařilo, znovu jako prvnímu, dosáhnout nejvyššího možného ranku, jenomže ani tady jeho ctižádostivá cesta nekončí. Hned druhý den nato vzal totiž útokem další server a 2. května, v ranních hodinách, oznamuje svůj druhý Master Tier, a to tentokrát na Americe! A aby toho nebylo málo, o 2 dny později to tentokrát završil dalším Masterem na asijském serveru, a to rovnou mezi TOP 10, čímž se opět stává prvním trojnásobným držitelem nejvyššího ranku, velká gratulace!

Jeden z několika jeho úspěšných decků:

Bannerman Scouts
Štítky: pokrovac, SINNERS