Přejít k hlavnímu obsahu

Polovina června přinese zajímavý FIFA 20 turnaj od Gaming Team Kravaře

26. 5. 2020 | 16:28 EA SPORTS FC 24
Gaming Team Kravaře se mimo jiné soustředí i na organizaci vlastních turnajů. Další z jejího pera se odehraje již 13. června v přímo prostorách jejich stadionu.
GTK Kravaře
GTK Kravaře

Gaming Team Kravaře má vlastní zajímavé úspěchy, třeba díky svému LoL týmu, jde ale na to jde i trošičku jinak, figuruje totiž i jako organizátor vlastních FIFA (a třeba i NHL) turnajů. Letos dokonce pořádají turnajovou sérii, sestávající ze tří samostatných turnajů, v nichž se získávají body pro závěrečné Grandfinále, kde bude šestnáct hráčů s nejvíce body bojovat o 20 000 korun.

Další z těchto předfinálových turnajů, kterému už tento rok jeden předcházel, nazvaný FIFA20 OPEN AIR CUP se odehraje 13. června a vypadá opravdu zajímavě! Hrát se zde bude ve dvojicích, kde si každá pro turnaj vybere jeden z reprezentačních celků, a mimo kvalifikačních bodů se zde rozdají i věcné ceny v hodnotě 10 000 korun.

GTK

Vše nejprve odstartuje ve čtyřech skupinách, z nichž dále postoupí vždy čtyři nejlepší. Ty si to pak rozdají v Single Elimination play-off s BO3 zápasy, které už rozhodne o finálním pořadí. Zajímavé je ještě to, že v každé skupině se může bojovat buď na X-Boxu nebo na PlayStationu, podle toho, jak si to jejich účastníci přejí. V play-off pak tento fakt přidává další taktický rozměr, každá soupeřící dvojice si totiž bude moci v jednom utkání zvolit, na jaké konzoli se zápas odehraje. A když se půjde do decideru? Tam bude rozhodovat ta dvojice, která se umístila lépe ve skupinách, a tato fáze tak rázem dostává daleko větší důležitost.

A to je vlastně ze systému vše, podstatné už je zmínit snad akorát to, že každý národní tým může být vybrán jen dvakrát a o pořadí výběru rozhodne náhodný los, a délku zápasů, která bude pět, resp. šest v play-off minut na poločas. Zajímavé je ale to, že vše se odehraje na místě, konkrétně v prostorách areálu MFK Kravaře, a pro účastníky tak půjde vlastně i o jakousi LAN párty. Láká vás turnaj? Tak se neváhejte zúčastnit, registrace jsou stále otevřené všem a vstupné 500 korun na celou dvojici rozhodně není žádná drastická částka. Akorát těch míst už moc nezbývá, tak si radši pospěšte a běžte na oficiální FB event celé akce, kde k registraci najdete podrobné pokyny, nebo přímo na stránku s registračním formulářem!

miluju videohry a hlavně ligu legend