Přejít k hlavnímu obsahu

Polovina září přinese Last Call turnaj o šest míst na MČR

29. 8. 2020 | 16:40 Brawl Stars
Léto uteklo jako voda, prázdniny se blíží ke konci a s nimi i kvalifikační část na Samsung MČR v mobilních hrách v Brawl Stars. Tu v polovině září naprosto uzavře Last Call turnaj o rovných šest postupových míst.
Last Call turnaj
Last Call turnaj

Je to sice uvěřitelné jen těžko, ale MČR sezóna v Brawl Stars se už opravdu blíží ke konci. Vždyť letos poslední turnajovou sérii uzavřeme již tuto neděli! A po ní už nás toho moc čekat nebude, mimo samotného Samsung MČR v mobilních hrách, které se odehraje na začátku listopadu, totiž zbývá už jen určit, kdo se na něj podívá. A právě na to, jak tak učiníme, se nyní podíváme.

Celá kvalifikační sezóna byla koncipována jako soubor několika otevřených turnajových sériích o kvalifikační body a místa na Last Call turnaji, z něhož se až následně bude přímo postupovat do Brna. Během sezóny jsme tak mohli sledovat boje těch nejlepších domácích trojic o body, v nichž se nejvíce bezkonkurenčně dařilo výběru Sampi. Těm zvládli solidně konkurovat hráči CZC.eSuby, a oba tyto týmy si tak s předstihem zajistily pozici v TOP 2, která pro ně znamená přímou pozvánku na MČR.

Pro zbytek týmů, z nichž lze vypíchnout třeba ještě sestavu Sazka.BRUTE, která po výborném nástupu začala trochu ztrácet, nebo rovněž velice úspěšné sestavy z Online Vision Gaming a NecroRaisers, pak bude stěžejním právě Last Call. A o co jde v něm? Tento turnaj nabídne souboj celkem 24 týmů, ze čtvrtiny určených pomocí výsledků na in-game ladderu, kde jsme dali možnost tomu nejlepšímu klanu za každý z uplynulých šesti měsíců možnost nominovat své tři zástupce. O podobě zbytku startovní listiny pak měla rozhodovat finále turnajových sérií, vzhledem k tomu, že v nich ale excelovaly dost často ty samé celky, jsme tak tímto způsobem rozhodli pouze o některých účastnících.

Samsung MČR v mobilních hrách 2020

Zbývající místa tak pak připadnou těm nejlepším, dosud nekvalifikovaným z celkového pořadí. Na těchto dvacet čtyři trojic bude v LC turnaji čekat těžký souboj, na jehož konci se radovat bude jen šest nejúspěšnějších. O tom, kdo se mezi tuto šestku zařadí, se ale rozhodovat nebude nikterak složitě, celý turnaj totiž bude sestávat jen z jednoho velkého sedmikolového swissu.

Ten tím, že v něm proti sobě v každém kole nastoupí týmy se stejným skóre, zajistí vyrovnaný průběh turnaje, a my se tak můžeme těšit na parádní podívanou. Vše totiž bude samozřejmě i streamováno z našeho studia s profesionálním komentářem. Na to nejlepší domácí Brawl Stars si navíc ani nebudeme muset nikterak dlouho počkat, Last Call turnaj totiž přinese už neděle 13. září. Tak buďte připraveni, rozhodně to bude stát za to!

Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend